مجری طرح خودکفایی کودهای شیمیایی کشور با تایید باقی ماندن بخشی از طلب تولید کنندگان کود سوپر فسفات تریپل گفت: برای پرداخت مطالبات تولیدکنندگان درخواست تسهیلات بانکی داده شده است که امیدواریم در هفته جاری پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم چندی پیش خبرتعطیلی تولید نهاده یارانهای، کود سوپر فسفات تریپل در کشور به دلیل عدم پرداخت مطالبات تولیدکنندگان توسط شرکت خدمت حمایتی کشاورزی، اعلام شد.
این واحد اعلام کرد که به دلیل عدم پرداخت مطالبات، نقدینگی لازم برای تامین مواد اولیه و تداوم تولید ندارد و خط تولید خود را با 200 نفر کارگر تعطیل کرده است؛ و درحالی که مطالبات تولید کنندگان داخلی پرداخت نشده، واردات این محصول از چین در جریان است.
واردات اجازه خودکفایی نمیدهد
در واکنش به این موضوع شرکت خدمات خدمات حمایت دولتی کشاوری اعلام کرد که مطالبات تولید کنندگان ظرف چند روز آینده پرداخت خواهد شد اما با وجود گذشت حدود بیست روز از این موضوع، هادی خیری مدیر کارخانه این واحد تولیدی اظهار دشت: خط تولید سوپرفسفات تریپل این مجموعه، به دلیل عدم پرداخت مطالبات تعطیل است و هنوز نتوانستهایم کارگران خود را بازگردانیم و این تعطیلی و توقفات باعث کاهش تولید این شرکت و نهایتا جبران آن با واردات این کالا توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی میشود.
وی افزود: در حالی که سالانه 100 هزار تن ظرفیت تولید داریم اما به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی عملا با 25 درصد از ظرفیت تولید خود کار میکنیم؛ با توجه به اینکه کالای یارانه ای تولید میکنیم امکان تولید و عرضه این محصول در بازار نیز وجود ندارد.
خیری ادامه داد: ما به دنبال افزایش ظرفیت تولید خود به 160 هزار تن هستیم تا کشور را از واردات این محصول بینیاز کنیم اما عدم پرداخت به موقع مطالبات عملا اجازه این کار را به ما نمیدهد.
وعده جدید پرداخت مطالبات در هفته جاری
حمید رسولی مجری طرح خودکفایی کودهای شیمیایی کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در واکنش به این موضوع اظهار داشت: برای پرداخت مطالبات تولیدکنندگان درخواست تسهیلات بانکی داده شده است که که امیدواریم در هفته جاری پرداخت شود تا بتوانیم با این واحدها تسویه صورت گیرد.
وی افزود:250میلیارد تومان تومان از مطالبات این شرکت باقی مانده است که امیدواریم به زودی پرداخت شود.
مجری طرح خودکفایی کودهای شیمیایی کشور ادامه داد: پرداخت مطالبات تولید کنندگان در اولویت گرفته می شود زیرا چرخ تولید کشور باید بچرخد.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ