رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: طرحهای فناور این سازمان از ۱۰ درصد فعلی به ۲۰ درصد در ۴سال آینده افزایش می یابد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، غلامرضا گل محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز در همایش هفته ملی پژوهش و فناوری اظهار داشت: موارد مختلفی برای حل چالشهای آب و خاک و تغییر اقلیم کشور وجود دارد؛ طرحهای کاربردی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این راستا برنامه ریزی شده است.
وی افزود: دانش و یافتهها باید به مزرعه نفوذ پیدا کند که در این زمینه همه بخشهای دولتی خصوصی و غیره باید وارد کار شوند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد:ما به خلق ثروت از دانش اعتقاد داریم که نیاز به راهبردهایی دارد که بخشی از آنها از گذشته بوده و باید آسیب شناسی شود و برخی هم راهبردهای جدید است که باید اجرا شود.
وی تصریح کرد: تحقیق صرفاً باید برای توسعه باشد و اجرای تحقیقات باید اولویت بندی شود.
وی افزود: برخی از طرحهایی که در گذشته مسکوت مانده و اجرایی نشده است را با آسیب شناسی جدید احیا میکنیم و تاکید ما روی برنامه محوری و حل مسئله خواهد بود.
گل محمدی گفت: بودجه و اعتبار خاصی را برای معاونت پژوهشی و اجرای طرحهای جریان ساز و فناورانه اختصاص خواهیم داد.
وی اظهار داشت :طرحهای فناور در سازمان تحقیقات 10 تا 12 درصد است و میخواهیم طی مدت 4 سال به 20 درصد افزایش دهیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: روز گذشته 4 تفاهمنامه و دو قرارداد با بخش خصوصی برای انتقال فناوریها به بازار و احصای مشکلات و انتقال آن به سازمان برای تدوین موضوعات تحقیقاتی امضا شد.
وی افزود: به دنبال انتقال بخشی از تحقیقات به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی هستیم که در این زمینه تحقیقات بذر در اولویت قرار دارد.
گل محمدی گفت: برای حفاظت از ذخایر ژنتیکی نیازمند منابع هستیم و پیگیری میکنیم که اختصاص یابد و همچنین تلاش میکنیم که اطلاعات و دادهها در بخش کشاورزی به صورت یکپارچه باشد مشکل فعلی پراکندگی اطلاعات است.
وی استفاده از نرمافزار نوآوری را یکی از عوامل افزایش ضریب نفوذ دانش به مزرعه اعلام کرد و گفت پیگیر کمیتههای معاونت علمی رئیس جمهوری و سایر بخشها هستیم.
انتهای پیام/
مطلب پیشِرو حاوی ۴۰ ظرفیت ساختاری نهفته و بالقوه کشاورزی ایران است که بدون گره خوردن به نتیجه مذاکره هستهای ایران و آمریکا، امکان فعال شدن دارد، برای این هدف، «اقدام برای شکوفایی» باید جای «انتظار برای گشایش» را بگیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی گفت:حال حاضر، در ۶۳۰ کشتارگاه فعال کشور، بیش از ۸۰۰ ناظر شرعی مستقر هستند و نظارتها بهصورت میدانی و لحظهبهلحظه انجام میشود.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: این سازمان با تمام توان در راستای اجرای سیاستهای دولت برای شفافیت و خدمترسانی به مردم حرکت میکند و امیدواریم با تکمیل سامانه پنجره واحد زمین، گام مهمی در جهت کاهش فساد و افزایش رضایتمندی مردم برداریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۱۰ کشور بزرگ فعال در حوزه تجارت حلال عمدتاً غیر اسلامی هستند و سهم جمهوری اسلامی ایران با ظرفیتهای عظیم خود یک دهم درصد است.
Δ