آقاپور گفت: شکست انحصارها،به حداقل رساندن واسطهگری ها و همچنین خدمترسانی مطابق قوانین و مقررات به مردم را از جمله ملزومات تحقق اهداف وفاق مالی در کنار سرمایه ملی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، معصومه آقاپور عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس در رابطه با پیام هفدهمین رویداد صنعت مالی ایران(بورس،بانک و بیمه) در خردادماه سال آینده با محوریت “وفاق مالی؛سرمایه ملی”، اظهار داشت: به هر میزان که بتوانیم نا اطمینانی های سیاسی و ریسکهای بازار سرمایه را کاهش دهیم قاعدتا اعتماد مردم به شعار “وفاق مالی؛ سرمایه ملی” افزایش خواهد یافت.
وی افزود: یکی از مواردی که موجب میشود تا نا اطمینانی ها به حداقل خود برسد وفاق، وحدت یکپارچگی و شنیده شدن یک صدا از کشور است چرا که این مسئله ضمن جلب اعتماد بازارهای جهانی و جامعه جهانی، بستر مناسبی را برای تجارت و اقتصاد فراهم خواهد کرد.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: ما با تمام اختلاف سلیقههای موجود نیاز به یک وفاق در سطح کشور داریم تا در کنار آن بتوانیم زمینه را برای توسعه پایدار در کشور فراهم آوریم .
آقاپور تصریح کرد: مسئولان کشور میبایست در راستای تحقق وفاق مالی مردم را در کنار خود ببینند و آنها را شرکای راهبردی خود به حساب آورند.
وی در ادامه افزود: شکست انحصارها، به حداقل رساندن واسطهگری ها و همچنین خدمترسانی مطابق قوانین و مقررات به مردم از جمله ملزومات تحقق اهداف وفاق مالی در کنار سرمایه ملی محسوب میشوند.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: وفاق مالی به معنای تجمیع سرمایههای خرد کشور و یکپارچهسازی آنها به منظور تزریق به سمت زیرساختهای تولیدی کشور است، که لازمه تسریع این موضوع را میتوان تقویت اعتماد مردم به دولت و حاکمیت دانست، در همین راستا مسئولان میبایست با اخذ تصمیمات راهبردی نوسانات بازار ارز و تورم را به حداقل برسانند.
آقا پور در ادامه خاطر نشان کرد: نمایشگاه صنعت مالی( بورس،بانک و بیمه) میبایست شرایطی را فراهم سازد تا سرمایهگذاران با ابزارهای نوین سرمایهگذاری در حوزههای پولی و مالی آشنا شوند.
وی بیان کرد: ورود و خروج سرمایهگذاران به بازارهای پولی و مالی میبایست با بهرهگیری از آموزشهای لازم تسریع بخشیده شود همچنین لازم است در بازارهای مالی ما بسترهای لازم به منظور مبادله و تعامل با بازارهای مالی جهان فراهم شود.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس گفت: بازار سرمایه نباید در انزوا قرار گیرد و وظیفه مسئولانمان این است که شرایط و امکانات لازم را فراهم کنند. در حال حاضر سهام برخی شرکتهایی که در بورس ما قرار دارند میبایست به عنوان یک برند در بازارهای بورس جهانی نیز شناخته شوند. در حال حاضر نمایشگاه صنعت مالی محلی مناسب برای آگاهی بخشی و آشناسازی در این مسئله به شمار میآید.
انتهای پیام/
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ