یک مقام پلیس فتا هشدار داد که کلاهبرداران با ارسال پیامکهای مشکوک درباره سود سهام عدالت، کاربران را فریب داده و از طریق بدافزارها اطلاعات کارت بانکی آنها را سرقت میکنند تا حسابهایشان را خالی کنند.
کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حسابها به سرقت می برند.
در این رابطه سرهنگ رسول جلیلیان، رییس پلیس فتا البرز گفته که کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامکهای جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می کشانند. سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سوءاستفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.
جلیلیان تاکید کرد: پیامکهای سازمانی و رسمی از سرشمارههای معتبر ارسال میشود و کاربران به هیچ عنوان به لینکهایی که از طریق سرشمارههای ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
رییس پلیس فتا البرز، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانوادهها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.
وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
بنابراین گزارش، سود سهام عدالت منتهی به سال ۱۴۰۲ هنوز پرداخت نشده و زمان پرداخت آن نیز مشخص نیست. اخباری هم که درباره پرداخت سود دو میلیون تومانی و چهار میلیون تومانی منتشر می شود هنوز به تایید سازمان بورس نرسیده است. بر این اساس بیشتر درگاههای اینترنتی یا پیامکهای ارسالی درباره سهام عدالت جعلی و آلوده به بدافزار است.
هموطنان آگاه باشند که سود سهام عدالت بر اساس اعلام وزارت اقتصاد در روزهای پایانی سال پرداخت میشود. برای هیچ یک از خدمات سهام عدالت پیامک یا آدرس درگاه اینترنتی فرستاده نمیشود و اگر سود سهام عدالت به حساب سهامدار نمیشود، فرد باید به سامانه سجام به نشانی sejam.ir یا سامانه سهام عدالت sahamedalat.ir به آدرس مراجعه و مشکل را برطرف کند.
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ