معاون وزیر اقتصاد گفت: به هیچ وجه بحث پرداخت مالیات برای پروژههای خارج از کشور مطرح نیست.
محمدهادی سبحانیان، رییس سازمان امور مالیاتی درباره محل مصرف درآمدهای مالیاتی و ادعاهایی مبنی بر خروج درآمدهای مالیاتی از کشور و محل مصرف درآمدهای در خارج از کشور، اظهار داشت: به هیچ وجه بحث پرداخت مالیات برای پروژههای خارج از کشور مطرح نیست و این گونه نیست که مردم مالیاتی را پرداخت کنند و این مالیات در خارج از کشور هزینه شود.
وی با اشاره به طرح نشان دار کردن مالیات و استقبال مردم از این طرح گفت: مردم حق دارند بدانند مالیاتی که پرداخت میکنند در چه محلی و پروژه به اجرا میرسد و حق دارند بتوانند محل مصرف مالیات خود را انتخاب کنند از این رو نشان دار کردن مالیات به اجرا رسید.
رییس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این سوال که آیا در نشان دار کردن مالیات تقاضایی برای انتخاب محل مصرف مالیات پرداخت شده در خارج کشور وجود داشت، تاکید کرد: اساسا این امکان وجود ندارد افراد بتوانند در این طرح پروژهای خارج از کشور را انتخاب کنند، در نشان دار کردن مالیات تنها پروژههایی جزو گزینههای انتخاب هستند که پیوست بودجه دارند و تکمیل آن ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.
سبحانیان درباره پروژههایی که مردم بیشترین استقبال را از آن برای پرداخت مالیات در این طرح داشتند، گفت: حوزههای بهداشت و درمان، ساخت مدرسه و پروژههای آبرسانی با بیشترین استقبال مواجه شدند و ۳۵۰ هزار نفر در این طرح مشارکت داشتند و میزان پرداخت مالیات در قالب نشان دار کردن مالیات بالغ ۶ هزار میلیارد تومان بوده است.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۳/۱۲/۰۶ ۲۳:۰۰:۰۰
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ