بیش از ۴۴۵ میلیارد تومان سود در هفته سوم اسفند سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام برای یک میلیون و ۱۳۷ هزار سهامدار واریز شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار، جزییات واریز سود سهامداران در هفته سوم اسفند ماه امسال را اعلام کرد.
بر این اساس، 18 ناشر سود جاری، سنواتی و حق تقدم یک میلیون و 137 هزار و 955 سهامدار را که شامل 445 میلیارد و 392 میلیون تومان میشود، به حساب سجامی سرمایه گذاران واریز کردند.
واریز سود جاری 2 شرکت
در هفته سوم اسفند ماه سال جاری، 2 شرکت «کشتوصنعتجوین و دانشبنیانپویا نیرو» سود جاری 935 هزار و 660 سهامدار را که شامل 222 میلیارد و 253 میلیون تومان میشود، به حساب آنها در سامانه «سجام» واریز کردند.
واریز سود سنواتی و حق تقدم 18 شرکت
در این بازه زمانی، 16 ناشر، شامل:«داروسازی روز دارو، سیمان بجنورد، بورس انرژی، داروپخش، هایوب، ایران دارو، شیمی دارویی داروپخش، معدنی املاح، سبحان دارو، آهنگری تراکتورسازی، پخش البرز، حمل و نقل گهر ترابر سیرجان، رادیاتور، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، گروه صنعتی سپاهان، شیر و گوشت زاگرس شهر کرد» سود سنواتی و حق تقدم 202 هزار و 295 سهامدار که شامل 223 میلیارد و 139 میلیون تومان میشود را توسط سپردهگذاری مرکزی پرداخت کردند.
انتهای پیام/
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ