با نهایی شدن دستورالعمل افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال جاری، صندوق بازنشستگی منتظر ابلاغ مجوز اجرای مرحله دوم همسانسازی حقوقها از سوی هیأت دولت است. در صورت صدور مجوز، احکام جدید با اعمال هر دو مؤلفه افزایش صادر خواهد شد، در غیر اینصورت احتمال پرداخت علیالحساب افزایش ۲۰ درصدی همزمان با حقوق فروردینماه وجود دارد. بازنشستگان در انتظار تصمیم نهایی دولت برای اجرای کامل وعدههای مزدی هستند.
«مجید کاروان» بازنشسته بهداشت و درمان، در ارتباط با زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته گفت: دستورالعمل افزایش ۲۰ درصد سالیانه به صندوق ابلاغ و مقدمات کار انجام شده است ولی چون موضوع ۳۰ درصد مرحله دوم همسان سازی هم باید انجام شود، صندوق منتظر مجوز آن است که باید در هیات دولت مصوب و ابلاغ شود و سپس به صورت یکجا حکم ۲۰ درصد سالیانه و ۳۰ درصد همسان سازی را با هم بزند.
وی افزود: چنانچه مجوز به موقع ابلاغ شود، احکام صادر خواهد شد، در غیر این صورت به احتمال زیاد ۲۰ درصد افزایش سالیانه به صورت علی الحساب با حقوق فروردین ماه پرداخت میشود و بعد از ابلاغ مجوز اجرای مرحله دوم همسان سازی، در آن صورت احکام صادر و ابلاغ خواهد شد.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۴/۰۱/۲۳ ۱۰:۱۷:۵۷
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ