اگرچه سازمان هدفمندسازی یارانهها روز گذشته از واریز مرحله ۱۷۰ یارانه نقدی فروردین ۱۴۰۴ برای دهکهای چهارم تا نهم خبر داد، اما بسیاری از یارانهبگیران امروز از عدم واریز وجه گلایهمند بودند. با این حال بررسیها نشان میدهد که یارانهها طبق برنامه از ساعت ۲۴ امشب قابل برداشت خواهند بود و نگرانی از حذف یارانه نقدی این دهکها فعلاً بیمورد است.
روز گذشته سازمان هدفمندسازی یارانهها از واریز مرحله ۱۷۰ یارانه نقدی فروردین ماه ۱۴۰۴ برای دهکهای چهارم تا نهم خبر داد.
با این حال امروز یکشنبه ۳۱ فروردین بسیاری از یارانهبگیران خبر دادهاند که هنوز مبلغ یارانه به حساب آنها واریز نشده است.
برخی از یارانهبگیران که در دهکهای هشتم و نهم قرار دارند و یارانه کالابرگ الکترونیکی را هم دریافت نمیکنند این گونه تصور میکنند که عملیات حذف یارانه نقدی این دهکها آغاز شده و یارانه برای سایر دهکها واریز شده و آنها یارانه نگرفتهاند.
با این حال نگاهی دقیقتر به اطلاعیه سازمان هدفمندسازی یارانهها نشان میدهد که بر اساس اعلام این سازمان، مبالغ واریزی از ساعت ۲۴ روز ۳۱ فروردین قابل برداشت است.
در واقع سازمان هدفمندسازی یارانهها خبر واریز یارانه به حساب سرپرستان خانوار را یک روز زودتر از موعد مقرر اعلام کرده است و زمان برداشت یارانه پس از ساعت ۲۴ امروز یکشنبه ۳۱ فروردین خواهد بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۴/۰۱/۳۱ ۰۸:۴۷:۲۸
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ