قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۸۴ درصد کاهش به ۳۲۹۱ دلار و ۷۷ سنت رسید.
آرام شدن جنگ تجاری بین آمریکا و چین ریسکپذیری سرمایهگذاران را افزایش داده و تقاضا برای طلا را پایین آورده، بدین ترتیب قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه کاهش یافته است. بالا رفتن ارزش دلار هم بر قیمت طلا تأثیر میگذارد.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۸۴ درصد کاهش به ۳۲۹۱ دلار و ۷۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۷ درصدی به ۳۲۹۶ دلار و ۱۰ سنت رسیده است. طلا در ۲۲ آوریل به رکورد ۳۵۰۰ دلار و ۵ سنت رسیده بود.
شاخص دلار ۰.۳ درصد افزایش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کردهاست.
اظهارات مثبت ازسوی مقامات کاخ سفید در هفته گذشته خوشبینی نسبتبه موفقیت مذاکرات تجاری بین آمریکا و چین را بالا برده و تقاضا برای سرمایههای ایمن مانند طلا را کاهش داده است.
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا گفت گفتگوها درمورد عوارض با چین در جریان است.
دولت ترامپ هفته گذشته درمورد آرام کردن جنگ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ دنیا که ترس از رکود را افزایش داده است، ابراز تمایل کرد.
چین در روز جمعه علیرغم معاف کردن برخی از واردات آمریکایی از عوارض بالا، اظهارات ترامپ را درمورد ادامه داشتن مذاکرات رد کرد.
طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بیثباتیهای اقتصادی و سیاسی بوده و فضای نرخ پایین بهره و نفع آن است.
دراینبین، بسیاری از شرکتکنندگان در اجلاس بهاره صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی اعلام کردند دولت ترامپ هنوز درمورد تقاضای شرکای تجاری درمورد عوارض جدید تصمیمگیری نکرده است.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که این هفته منتشر میشود از جمله گزارش اشتغال، هزینهکرد مصرف فردی و لیست حقوقبگیران بخش غیر کشاورزی میتواند بیشاز پیش دورنمای سیاست پولی فدرال رزرو را مشخص کند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۸۲ درصد کاهش به ۳۳ دلار و ۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۳۰ درصدی ۹۷۳ دلار و ۳ سنت معامله میشود.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
سارا سمیع شمس
۱۴۰۴/۰۲/۰۸ ۰۹:۳۹:۳۶
بنا بر اعتقاد تحلیلگران وضعیت دلار تحت تاثیر اخبار سیاسی و اتفاقات منطقه ای دچار نوسان قیمتی می شود.
نرخ روز سکه و طلا در بازار روز جمعه دوم خردادماه مشخص شد.
بر اساس مصوبه کارگروه تعاملپذیری و طبق اعلام بیمه مرکزی، از امروز اول خرداد ماه ۱۴۰۴، صدور بیمهنامه در تمامی رشتههای بیمهای برای بیمهگذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکانپذیر است.
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
Δ