قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۸ درصد افزایش به ۳۳۲۴ دلار و ۹۸ سنت رسید.
براساس گزارش رویترز، قیمت طلا بیشاز ۱ درصد در معاملات روز جمعه بهدنبال ضعف دلار افزایش یافت. این در حالیست که بازارها در حال بررسی اظهارات دونالد ترامپ در مورد عوارض، در آستانه دیدار بین آمریکا و چین هستند.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۸ درصد افزایش به ۳۳۲۴ دلار و ۹۸ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۱.۱۵ درصدی به ۳۳۴۴ دلار رسیده است.
طلا که همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بیثباتیهای ژئوپولیتیکی و اقتصادی بوده، بیشاز ۲۷ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته است. شاخص دلار آمریکا ۰.۳ درصد پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزانتر کردهاست.
دونالد ترامپ در آستانه دیدار نمایندگان آمریکا و چین جهت مهار جنگ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ دنیا گفت عوارض ۸۰ درصدی بر واردات کالاهای چینی مناسب بهنظر میرسد.
بهعلاوه، در زمینه ژئوپلیتیکی، هند و پاکستان یکدیگر را متهم به آغاز حملات نظامی جدید میکنند. درگیری بین این دو کشور هستهای جنوب آسیا وارد سومین روز میشود.
از طرف دیگر، تاجران طلا در هند قیمت این فلز گرانبها را در بحبوحه ضعف تقاضا پایین آوردهاند. کاهش ارزش روپیه قیمت طلا در هند را به بالاترین رقم رسانده است. دراینبین، خرید طلا توسط چین پساز تعطیلات افزایش یافته است.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۹۱ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۹۱ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۱.۷۲ درصدی ۱۰۰۱ دلار و ۲۹ سنت معامله میشود.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
سارا سمیع شمس
۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ۱۴:۴۳:۲۲
بنا بر اعتقاد تحلیلگران وضعیت دلار تحت تاثیر اخبار سیاسی و اتفاقات منطقه ای دچار نوسان قیمتی می شود.
نرخ روز سکه و طلا در بازار روز جمعه دوم خردادماه مشخص شد.
بر اساس مصوبه کارگروه تعاملپذیری و طبق اعلام بیمه مرکزی، از امروز اول خرداد ماه ۱۴۰۴، صدور بیمهنامه در تمامی رشتههای بیمهای برای بیمهگذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکانپذیر است.
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
Δ