پژوهش و تحقیق عنصری حیاتی در رشد و توسعه هر سازمان است و در حوزه بازارهای مالی نیز پایهگذار تصمیمات استراتژیک و جهتدهنده به فرآیندهای عملیاتی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، “حسن محمدی” مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس با اشاره به اهمیت و جایگاه «پژوهش» در عرصه اقتصاد، گفت: پژوهش و تحقیق عنصری حیاتی در رشد و توسعه هر سازمان است و در حوزه بازارهای مالی نیز، نه تنها به ارتقای سطح دانش و اطلاعات بازار کمک میکند، که پایهگذار تصمیمات استراتژیک و جهتدهنده به فرآیندهای عملیاتی است.
وی افزود: در دنیای امروز که تحولات اقتصادی و مالی بهسرعت در حال تغییر است، پژوهش دقیق و بهموقع، توانایی مدیریتی در پیشبینی روندها و شفافسازی شرایط بازار را افزایش میدهد و کمک میکند تا یک سازمان بهعنوان مجموعهای پیشرو، تصمیمات بهجا و آگاهانه اتخاذ کند.
محمدی تصریح کرد: شرکت اطلاع رسانی و آموزش بورس با همین رویکرد تلاش کرده تا با اتکا به بر اصول پژوهشمحور، از طریق پژوهشهای مستمر و تحلیل علمی دادههای معتبر در مسیر آگاهیبخشی عمومی و شفافسازی حرکت کند و بهعنوان نهادی پیشرو در عرصه آموزش و اطلاعرسانی بازار سرمایه شناخته شود.
پژوهش در عمق بازار
مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس گفت: «مرکز افکارسنجی» ما یکی از ارکان اصلی در فرآیند پژوهشهای کاربردی است که نقش مؤثری در جمعآوری و تحلیل دادههای مرتبط با نیازها و دغدغههای فعالان بازار سرمایه ایفا میکند.
وی افزود: این مرکز با استفاده از روشهای علمی و بهکارگیری ابزارهای نوین تحقیقاتی، بهطور مستمر نظرسنجیها، مطالعات میدانی و تحلیلهای عمیق انجام میدهد که نتایج آن برای آگاهسازی جامعه و ارائه خدمات بهتر آموزشی و مشورت به سرمایهگذاران، مدیران بورس، تحلیلگران و کارشناسان بازار منتشر میشود.
انتشارات در خدمت فرهنگسازی
محمدی ادامه داد: واحد انتشارات شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس با هدف ترویج دانش و گسترش مفاهیم بنیادین بازار سرمایه کتابهای تخصصی عرضه میکند که توسط کارشناسان و محققان برجسته در زمینه بورس و بازارهای مالی نوشته میشوند و در واقع سند تعهد شرکت به امر پژوهش و ترویج دانش در حوزههای مالی است.
وی خاطرنشان کرد: موضوعات محوری این کتابها، تحلیل بازار، تبیین استراتژیهای سرمایهگذاری و آموزش و آشناسازی مخاطبان با مفاهیم و ارکان بازار سرمایه است که نقش بهسزایی در ارتقای آگاهی عمومی و تخصصی افراد بهخصوص سرمایهگذاران در بورس دارد و نهتنها به تسهیل فرآیند یادگیری کمک میکند، بلکه موجب گسترش فرهنگ صحیح سهامداری و افزایش شفافیت میشود.
آموزش مبتنی بر پژوهش
مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس درباره فعالیتهای آموزشی پژوهشمحور این شرکت نیز توضیح داد:
واحد آموزش شرکت اطلاعرسانی بورس با برگزاری کلاسهای آموزشی تخصصی در زمینههای مختلف بازار سرمایه، یکی دیگر از ارکان اصلی در ارتقای سطح آگاهی و مهارتهای افراد در این حوزه شناخته میشود.
محمدی افزود: این واحد با ارائه دورههای آموزشی جامع و کارگاههای عملی حضوری و آنلاین و وبیناری قصد دارد تا سرمایهگذاران، تحلیلگران و علاقهمندان به بازار سرمایه در هر نقطه از کشور بتوانند به آسانی با جدیدترین مفاهیم، ابزارها و استراتژیهای مالی آشنا شوند.
وی از شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس بهعنوان مرجع اصلی ارزیابی دانش و مهارتهای حرفهای فعالان بازار سرمایه یاد کرد و گفت: یکی از ویژگیهای برجسته واحد آموزش برگزاری آزمونهای گواهینامههای حرفهای در حوزه بازار سرمایه است که با نظارت سازمان بورس انجام میشود و به اعتباربخشی هرچهبیشتر دارندگان گواهینامههای تخصصی و بهبود کیفیت تصمیمگیریها و عملکرد آنها در حوزههای مختلف مانند تحلیل، سرمایهگذاری و مشاوره مالی کمک میکند.
محمدی اضافه کرد: واحد آموزش با پیروی از اصول پژوهشمحور در طراحی و بهروزرسانی دورههای آموزشی خود، همواره بر استفاده از آخرین یافتههای علمی و پژوهشی در این حوزه تأکید دارد و برنامههای آموزشی آن بهطور مستمر و متناسب با تغییرات و تحولات بازار بهروز میشود و از بهترین منابع علمی و تجزیهوتحلیلهای دادهمحور در امر آموزش و تولید محتوای آموزشی معتبر و قابل اتکا بهره میبرد.
توانمندسازی جامعه در مدیریت منابع مالی
مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس با اشاره به مسئولیت اجتماعی این شرکت در حوزه فرهنگسازی در بازار سرمایه اظهار داشت: واحد ارتقای سواد مالی با هدف توانمندسازی جامعه در زمینه مدیریت هوشمندانه منابع مالی و تصمیمگیریهای سرمایهگذاری، برنامههای آموزشی متنوعی را به ویژه برای دانشآموزان ارائه میدهد.
وی افزود: این واحد علاوه بر مشاورههای مالی بهویژه برای تازهواردان به بازار که نقشی کلیدی در جلوگیری از اشتباهات مالی و افزایش بهرهوری اقتصادی دارد، با برگزاری دورههای تخصصی و تولید محتوای آموزشی به افراد کمک میکند تا با ابزارهای مالی و مفاهیم اقتصادی آشنا شوند و در بازارهای سرمایهگذاری تصمیمات بهتری اتخاذ کنند که این اقدامات بهطور مستقیم به توسعه پایدار اقتصادی در کشور کمک میکند.
تعهد به پژوهش
محمدی در پایان تأکید کرد: شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس بهعنوان یک سازمان پیشرو در صنعت مالی متعهد است که فرآیند پژوهش را در تمامی بخشهای خود بهعنوان یکی از ارکان اصلی رشد و توسعه مورد توجه ویژه قرار دهد و همواره در تلاش هستیم تا ضمن بهرهگیری از جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، اطلاعرسانی و مشاورهای خود، پژوهشهای انجامشده را مبنای تصمیمگیریهای استراتژیک و بهبود فرآیندها و فعالیتهایمان قرار دهیم.
انتهای پیام/
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ