معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: سال گذشته ۲ میلیون گردشگر از کارگاههای زنده صنایعدستی در نوروز، بازدید کردند که امسال این موضوع بیش از پیش مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بهگزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، مریم جلالی در همایش به استقبال نوروز ۱۴۰۴ که در محل سالن فجر وزارت میراثفرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب بیان کرد: معاونت صنایعدستی، ۲ رویداد بزرگ شامل نمایشگاه صنایعدستی و نیز جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی و هنرهای سنتی (سرو سیمین ۹) را برگزار کرد که این دو همایش را به خوبی برگزار کردیم و شاهد همکاری تمامی معاونان و مدیران در سطح ستادی و استانی بودیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: همکاری خوبی را با دستگاهها، استانداریها، بهزیستی و … داریم که با ما همکاری دارند و مدیرانکل استانی میتوانند با آنها همکاری داشته و از ظرفیتهای آنها استفاده کنند.
وی افزود: این در حالی است که همزمانی نوروز و رمضان نیز یک فرصت مغتنم برای حوزه صنایعدستی است.
جلالی ادامه داد: در برگزاری بازارچه صنایعدستی در اماکن تاریخی یکی از موضوعاتی که اهمیت دارد، رعایت شأن آن مکان تاریخی و رعایت شئونات ماه مبارک رمضان است، ضمن اینکه نظارت بر قیمتگذاری و رعایت آن نیز اهمیت دارد.
وی یادآورشد: روز گذشته با وزیر راه و شهرسازی جلسه داشتیم و قرار شد به دنبال نامه وزیر راه و شهرسازی، بتوانیم غرفههای فروش صنایعدستی را در ایستگاههای قطار و پایانههای مسافری باشیم.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
Δ