معاون گردشگری کشور، از صنعت گردشگری به عنوان کلید توسعه و دیپلماسی فرهنگی ایران نام برد.
به گزارش خبرگزاری مهر، انوشیروان محسنی بندپی، در نشست با فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران حوزه گردشگری، اظهارداشت: صنعت گردشگری به عنوان یک ابزار توانمند در ارتقای جایگاه کشور در جهان، میتواند نقش بزرگی در توسعه و آسایش هر کشوری ایفا کند.
وی با اشاره به موفقیتهای اخیر در ایجاد اشتغال در این صنعت، خاطرنشان کرد: مجموعه کبیر، با ایجاد ۳۰۰۰ شغل، نمونهای از اشتغالزایی گستردهای است که صنعت گردشگری میتواند در کشور به وجود آورد.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: اگرچه ایران رتبه پنجم جاذبههای گردشگری را در جهان داراست، اما هنوز نتوانسته به جایگاه واقعی خود در این صنعت دست یابد.
محسنی بندپی با تأکید بر لزوم تسهیل شرایط برای سرمایهگذاری در صنعت گردشگری، گفت: باید مشوقهایی برای افزایش سرمایهگذاری در این حوزه فراهم کنیم تا میل به سرمایهگذاری در بخش گردشگری افزایش یابد.
وی همچنین از اهمیت شورای ساحلی هر استان در توسعه اقتصاد دریا محور سخن گفت و افزود: در دولت چهاردهم، توجه ویژهای به این موضوع شده است و استانداران میتوانند با اقداماتی مؤثر، به رشد این بخش کمک کنند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، بر لزوم فراهم کردن بسترهای مناسب برای سرمایهگذاری پایدار تأکید کرد و گفت: باید شرایطی فراهم کنیم که بتوانیم اشتغال پایدار در صنعت گردشگری ایجاد کنیم و به توسعه پایدار دست یابیم.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
Δ