مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: این موزه بهمنظور ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام فخرالدین صابری مدیر موزه ملی قرآن کریم گفت: با تصمیم ادارهکل موزههای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، موزه ملی قرآن کریم از هفته آینده به مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد منتقل میشود.
وی افزود: بازدید از موزه قرآن که در حال حاضر در تقاطع خیابانهای امام خمینی و ولیعصر قرار دارد، با محدودیتهایی نظیر نداشتن پارکینگ و قرارگیری در طرح ترافیک همراه بود. بههمین منظور و برای دسترسپذیری بهتر و ارائه خدمات بیشتر و برگزاری رویدادهای متنوع به مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد منتقل خواهد شد.
موزه ملی قرآن که به هنرهای مرتبط با کتابت قرآن اختصاص دارد، در سال ۱۳۸۴ راهاندازی شده است. گنجینه موزه ملی قرآن کریم دربردارنده نسخ خطی قرآنی و چاپ سنگی قرآن کریم، دیوان شعرای برجسته ایرانی، طومارها، کتب ادعیه و قطعات قرآنی، متعلق به سده چهارم هجری تا اواخر عصر قاجاریه است.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
Δ