وزیر میراث فرهنگی در احکامی رئیس و اعضای شورای عالی سیاستگذاری چهارمین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی را منصوب کرد که در میان آنها مدیران، تهیهکنندگان و کارگردانان سینما حضور دارند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در احکام جداگانهای ۲۷ عضو شورای عالی سیاستگذاری چهارمین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی را منصوب کرد. علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور به ریاست شورا منصوب شده است.
پوران درخشنده فیلمنامهنویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رسول صدرعاملی تهیهکننده و کارگردان پیشکسوت سینما، احمدرضا درویش فیلمنامهنویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، مهدی فرجی تهیهکننده سینما و تلویزیون و دبیر این دوره از جشنواره، محمدمهدی حیدریان رئیس اسبق سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری تهیهکننده سینما و دبیر جشنواره فیلم فجر، علیرضا رضاداد دبیر ادوار جشنواره فیلم فجر، سیدمحمود رضوی تهیهکننده سینما و مشاور فرهنگی و هنری رئیس مجلس و قادر آشنا از مدیران سینما و تئاتر و دبیر شورای فرهنگ عمومی، چهرههای سینمایی این شورا هستند.
سید محمدرضا موالیزاده استاندار خوزستان، مریم جلالی معاون صنایع دستی، یونس شکرخواه، علی متقیان و سیدشهابالدین طباطبایی از چهرههای پیشکسوت رسانه، اردشیر صالحپور کارگردان و مدرس تئاتر، سیدحمیدرضا حسینی مشاور رئیس مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما، فرهاد عزیزی معمار و مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، روزبه کردونی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، سیدعباس فاطمی دبیر جشنواره اول و علیرضا تابش، دبیر دورههای دوم و سوم جشنواره از دیگر اعضای شورای عالی سیاستگذاری چهارمین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی هستند.
بهروز ندائی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمدابراهیم زارعی، باستانشناس و رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی و محمد جوروند، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، دیگر اعضای شورای عالی سیاستگذاری چهارمین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی را تشکیل میدهند.
نخستین دوره جشنواره ملی چندرسانهای میراثفرهنگی سال ۱۴۰۱ در یزد و دومین دوره این رویداد آذر ماه ۱۴۰۲ در قزوین برگزار شد. سومین دوره جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی سال گذشته به صورت بینالمللی در شیراز برگزار شد و میزبان چهارمین دوره آن خوزستان است.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
Δ