وزیر میراث فرهنگی از بازدید رییس جمهور از نمایشگاه ملی صنایع دستی خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی، امروز با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی؛ سفرای کشورهای خارجی، نمایندگان مجلس، معاونان وزارت میراث فرهنگی، هنرمندان و فعالان حوزه صنایع دستی به صورت رسمی افتتاح شد.
در این مراسم که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی، مریم جلالی معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، تعدادی از مدیران بخش دولتی و خصوصی، نمایندگان مجلس، هنرمندان، معاون فناوری ریاست جمهوری و جمعی از هنرمندان صنایعدستی حضور داشتند.
وی افزود: باید تلاش کنیم که خلاقان صنایعدستی را حمایت کرده و در کنار آن در مسیر صنایع دستی سیاستگذاری کنیم.
سید رضا صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در آئین در افتتاح این نمایشگاه بر حمایتهای دولت چهاردهم و این وزارتخانه از صنایعدستی و فعالان و هنرمندان این حوزه تاکید کرد و از حضور رئیس جمهور در این نمایشگاه خبر داد و گفت: امروز که از هیأت دولت به این نمایشگاه آمدم؛ رئیس جمهور بر صنایع دستی تاکید داشت و امیدوارم به زودی از این نمایشگاه دیدن کند.
وی گفت: اهتمام دولت چهاردهم در کاهش تصدی گری و واگذاری تولی گری در حوزه صنایع دستی است. امروز مفتخر هستیم که بگوییم بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوزه صنایع دستی مشغول به کار هستند. باید موانع را در حوزه تولید و صادرات صنایع دستی برداریم. سند توسعه صنایع دستی راهی برای حل مشکلات این حوزه است.
صالحی امیری گفت: سیاست ما این است که ۱۲۷۰ تشکل صنفی صنایع دستی هر روز تقویت شوند هنرمندان میخواهند که کمیسیون مستقلی در مجلس داشته باشند که این خواسته آنها به حق است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بعد از افتتاح رسمی سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی، به بازدید از غرفهها و گفت و گو با هنرمندان و شرکتکنندگان پرداخت.
اصفهان- رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آبانبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
Δ