تازهترین اثر بهنام خدارحمی همزمان با سالروز سپندارمذگان منتشر شد.
کوشا صرافی گهر (ویلون و ویولا)، فرشید فرهمند (تک نواز ویولن)، داوود منادی (ویولنسل)، بهروز قنسولی (قانون)، امیر فیروزبخت (عود)، فرزاد کبیری (تار)، امیر دباغیان (دف) و علی رضا تنها (تنبک) نوازندگان این اثر هستند.
محمدعلی شیرازی، عاشقی که خالق عاشقانه هایی همچون «سلطان قلبها» بود، ترانه «زده باز عاشقی به سرم» را بر اساس ملودی سروده است.
صدابرداری این قطعه را رحیم شب خیز بر عهده داشته است.
«زده باز عاشقی به سرم» برای گرامیداشت زن و زمین در پنجم اسفندماه همزمان با سالروز سپندارمذگان منتشر شده است.
«سپندارمذگان»، «روز عشق»، یا «اسفندارمذگان» یکی از هویت های ملی هر ایرانی است.
بهنام خدارحمی خالق این اثر در یادداشتی آورده است: جای تاریخ در موزه یا کتابخانه ها نیست. من عمیقاً بر این باورم که یکی از پیش نیازهای اصلیِ مهربانی عاشقی است.
«زده باز عاشقی به سرم» یک قطعه مجاز است و از هم اکنون در تمامی پلتفرمهای موسیقی در دسترس مخاطبان است.
انتهای پیام/
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
در نخستین جمعه ماه محرم، مادران داغدار به همراه شیرخوارگان خود با لباسهای سبز و پیشانیبندهای «یا علیاصغر(ع)» در محله اوغان شهرستان گالیکش گرد هم آمدند تا در همایش معنوی شیرخوارگان حسینی، اشک ماتم بر مظلومیت کوچکترین شهید کربلا بریزند و پیمانی دوباره با آرمانهای عاشورا ببندند.
همزمان با محدودیتهای بازدید حضوری در موزهها، علاقهمندان میتوانند با استفاده از تور مجازی ۳۶۰ درجه این مجموعه، به صورت رایگان و بدون محدودیت مکانی، از بخشهای گوناگون کاخها و موزههای نیاوران بازدید کنند.
Δ