به بهانه گرامیداشت ۶ خردادماه «روز نیاوران»، بخشی تازه از کاخ اختصاصی نیاوران که تاکنون در دسترس عموم قرار نداشت، برای نخستینبار به روی بازدیدکنندگان گشوده شد.
به گزارش میراث آریا، این اقدام به مناسبت سالروز ثبت ملی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به میراث فرهنگی، معماری سلطنتی دوران پهلوی و ارتقای ظرفیت گردشگری این مجموعه انجام شد.
بخش جدید بازگشایی شده شامل فضاهای خصوصیتری از کاخ اختصاصی است که پیشتر صرفاً در اختیار پژوهشگران یا کارشناسان مجموعه قرار داشت و گنجینهای از اشیای نفیس است که برای نخستینبار در معرض دید عموم قرار گرفتهاند.
مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ضمن گرامیداشت «روز نیاوران» در این خصوص گفت: بازگشایی این بخش تازه، گامی مؤثر در جهت بهرهمندی هرچه بیشتر مردم از سرمایههای فرهنگی و تاریخی کشور است. تلاش داریم با اینگونه اقدامات، نیاوران را از یک مجموعه ایستا به فضایی زنده و پویا برای گفتوگوی فرهنگی بدل کنیم.
شهرود امیر انتخابی افزود: با مستندسازی دقیق و رعایت ملاحظات حفاظتی، امکان بازدید از این بخشها در کاخ اختصاصی نیاوران فراهم شده است و بازدیدکنندگان میتوانند تجربهای نزدیکتر به زندگی روزمره ساکنان پیشین این کاخ داشته باشند.
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران،۲۷ سال پیش پس از طی مراحل و تشریفات قانونی لازم در ۶ خرداد ۱۳۷۷ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و به عنوان «روز نیاوران» نامگذاری شد. به همین مناسبت هر ساله با برگزاری برنامههای ویژهای چون بازدیدهای رایگان، نمایشگاههای موقت، و نشستهای تخصصی همراه است.
انتهای پیام/
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ورامین از چاپ مجدد کتاب کودک با عنوان «حسنی خوب و نازنین رفته به شهر ورامین» خبر داد.
کتابچهای با عنوان «در مسیر تغییر» بهعنوان گزارش جامع فعالیتها و برنامههای فرهنگی مجموعه نیاوران در مناسبت هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به ظرفیتهای گسترده استان در حوزههای صنایع دستی، صنعتی، کشاورزی و فناوری، گفت: زنجان با بهرهمندی از همدلی، انسجام اجتماعی و روحیه جهادی مردم، میتواند در برخی حوزهها به عنوان استان پیشرو کشور مطرح شود.
به جز فیلم و سریالهای کمدی نیاز به برنامههای ترکیبی با رویکرد رقابتی یا غیر رقابتی همانند برنامههای شبانه طنز یا مسابقههای کمدی سال هاست که در جامعه ایرانی احساس میشود و تجربههای موفق و ناموفقی نیز در این زمینه وجود دارد از برنامهای موفق همانند «ساعت خوش» با آیتمهای کوتاه کمدی در دهه ۷۰ که منجر به تولد و رشد ستارگان بسیاری در زمینه کمدی شد گرفته تا برنامههای موفقی همانند «خندوانه» برای عموم یا «کلاه قرمزی» برای طیف کودک و نوجوان.
Δ