سروش حسینزاده، مدیرعامل نیپوتو در نشست تخصصی رمزآتی که با محوریت بررسی چالشهای قانونگذاری در صنعت ارز دیجیتال برگزار شد، گفت: «ما با پدیدههای نوظهور بهطورکلی مشکل داریم و دیر پذیرش میکنیم. بیش از ۴۰ درصد از سهم اقتصاد کشوری مثل چین از اقتصاد دیجیتال است، اما در کشور ما این رقم کمتر از ۵ درصد است.
به گزارش اقتصاد آنلاین، ابتداییترین مسئله اینترنت است و جوانان ما به دلیل مشکلات مهاجرت میکنند. این موضوعات اگر حل نشود کشور ما نمیتواند به اقتصاد دیجیتال خود تکیه کند. نگاه سنتی به این حوزه وجود دارد و حاکمیت پدیدههای نو را دیر میپذیرد.»
حسینزاده، با انتقاد از سنگاندازیهای موجود در مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال، اظهار داشت تا زمانی که این مشکلات حل نشود، نمیتوان به رفع مسائل حوزه رمزارز امیدوار بود.
او در ادامه بیان کرد: «صرافیها از سال ۱۳۹۷ یا ۱۳۹۸ به دنبال تنظیمگری بودند و تعاملاتی با بانک مرکزی و نهادها داشتند. اما اتفاقی که بهتر است بیفتد که هم برای کسبوکار و مردم و حاکمیت خوب است، این است که سراغ یک نهادی برویم که این حوزه را تنظیمگری کند.»
در حالی که بازار ارزهای دیجیتال با رشد چشمگیری همراه بوده، توجه سرمایهگذاران به دو آلت کوین با پتانسیل بالا جلب شده است: ریپل (XRP) و هایپر لیکویید (HYPE). هر دو آلت کوین در روندی صعودی هستند که از یک سو با بهبود فضای کلی و از سوی دیگر با تحولات خاص درونپروژهای مرتبط است.
در تاریخ ۲۱ می، پیتر برنت، تحلیلگر و معاملهگر باسابقه بازار، با انتشار تحلیلی در پلتفرم ایکس (X) پیشبینی کرد که قیمت بیت کوین ممکن است تا پایان تابستان به محدوده ۱۲۵٬۰۰۰ تا ۱۵۰٬۰۰۰ دلار برسد.
با توجه به اینکه سولانا (SOL) در روزهای اخیر در یک محدوده بسیار کوچک نوسان کرده، به نظر میرسد این ارز دیجیتال در آستانه یک رشد قیمتی بزرگ باشد؛ نشانههایی که هم از لحاظ فاندامنتال و هم تکنیکال در حال شکلگیری هستند.
پس از رسیدن به سقف ۶۳ سنت در اواخر ۲۰۲۴، قیمت استلار (XLM) در یک روند نزولی آرام و پیوسته قرار گرفت و تا آوریل ۲۰۲۵ به محدوده ۲۰ سنت کاهش یافت. این کاهش قیمتی به معنی تغییر روند کلی استلار نیست، بلکه صرفا یک اصلاح قیمتی به حساب میآید.
Δ