سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور از برنامهریزی برای افزایش ۶ برابری حجم فعالیتهای خود تا سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین از روابط عمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور؛ داریوش اسماعیلی، معاون وزیر صمت و رئیس این سازمان مهمترین برنامه پیشروی سازمان متبوع خود را استفاده از پتانسیل بخش خصوصی در دو مورد از فعالیتهای اکتشافی کشور بهصورت جدی عنوان کرد و گفت: تاکنون کلیه فعالیتهای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور را بیش از ۶۰۰ کارشناس خبره در رشتههای مختلف زمینشناسی انجام میدهند که طی مذاکرات صورت گرفته با مدیران این سازمان به این جمعبندی رسیدیم که ما باید نقش تعریفکننده و نظارتی بر اجرای برنامهها را داشته باشیم.
دکتر داریوش اسماعیلی، از افزایش ۶ برابری در حجم فعالیتهای سال ۱۴۰۴ در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور خبر داد و افزود: با ورود بیشتر بخش خصوصی به عنوان پیمانکار تحت نظارت این سازمان، فعالیتهای اکتشافی سریعتر پیشرفت خواهد کرد و از سویی دادههای زمینشناسی حاصل ازعملیات اکتشاف را به اشتراک میگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: اعتبار و هزینه کلیه نقشههای زمینشناسی که سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در حال تهیه آن است، بهطور عمده از محل حقوق دولتی تامین میشود که بر همین اساس در نظر داریم از ابتدا بخش خصوصی به این بخش وارد شود و با تعریف و تعیین شرح خدمات و فازهای عملیاتی و در ادامه با اطلاعرسانی عمومی و برگزاری مزایدهها، بخش خصوصی بتواند پهنهها را در اختیار بگیرد.
معاون وزیر صمت؛ با بیان اینکه بخش خصوصی بر اساس موارد تعریف شده به سرمایهگذاری و بهرهبرداری خواهد پرداخت، تصریح کرد: ژئوفیزیک هوایی یکی از مهمترین موارد مهم بر زمین مانده است که بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم توسعه کشور موظف هستیم عمق اکتشافات در کشور را به عمق متوسط جهانی برسانیم، بدین معنی که اطلاعات اکتشافی را از اعماق زمین بیرون بیاوریم و مهمترین و اولین گام برای دستیابی به این هدف مطالعات ژئوفیزیک هوایی است.
اسماعیلی، مهمترین مسیر سرمایهگذاری بخش خصوصی در فعالیتهای معدنی را انتشار دادههای زمینشناسی عنوان کرد و افزود: بخش خصوصی اعتبار، سرمایه و علاقهمندی لازم برای سرمایهگذاری در بخش معدن را در اختیار دارد که بر همین اساس بایستی پایگاه دادههای علوم زمین را بیش از گذشته تقویت کرد.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور ادامه داد: در صورتیکه پایگاه دادهها اطلاعات لازم را انتشار و در اختیار مردم قرار دهد بطور یقین سرمایهگذار به فعالیت تشویق میشود و معتقد هستیم تقویت پایگاه دادههای علوم زمین به جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در بخش معدن و صنایع معدنی کمک میکند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ