معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو خواستار فراهم شدن زیرساخت های ارتباطاتی و فناوری، برای تحقق اهداف کلان معدن و صنایع معدنی شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، سمیه خلوصی امروز در رویداد نقش تنظیمگری 5G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال که در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری برگزار شد، بیان کرد: معدن و صنایع معدنی قرار است در برنامه هفتم پیشرفت سهم 13درصدی در رشد اقتصاد کشور ایفا کنند که بخش قابل توجهی از این رقم، باید در حوزه فناوری و هوشمندسازی، عینیت یابد.
خلوصی با تاکید بر اینکه مجموعه ایمیدرو و وزارت صمت به دنبال هم افزایی بین دستگاهی هستند، اظهار داشت: این سازمان طی دو سال گذشته تمرکز خاصی بر ترسیم مسیر حرکت در حوزه دانش نوین داشته به طوری که با همکاری ذینفعان، سند تحول دیجیتال معدن و صنایع معدنی تدوین شده و آماده ابلاغ است.
معاون ایمیدرو در ادامه اظهار داشت: اکنون نیازمند تعیین الزامات، استانداردها، ساز و کار اجرای برنامه های هوشمندسازی، نوع محدودیت ها، شرایط اخذمجوزهای مربوطه، الزامات امنیتی در این حوزه و … برای تسهیل دستیابی به اهداف کلان معدن و صنایع معدنی هستیم.
وی ادامه داد: به طور مثال ایمیدرو در حال ایجاد واحدهایی در مقیاس آزمایشگاهی برای هوشمندسازی معادن است اما چارچوب استانداردها، الزامات و اینکه آیا تحت شبکه فعلی نتایج بهتری خواهیم داشت یا به شبکه جدیدی نیازمندیم، باید شفاف و مشخص شوند.
خلوصی در عین حال با یادآوری اینکه ایمیدرو پیشتر تفاهمنامه هایی با وزارت ارتباطات و فناوری، سازمان فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات ایران منعقد کرده، از آمادگی این سازمان برای افزایش همکاری های دو بخش در جهت پررنگ کردن حوزه ارتباطات و فناوری خبر داد.
معاون ایمیدرو تاکید کرد: به طور قطع و یقین هم افزایی دو مجموعه صنعت “آی تی” و معدن، منافع کلان کشور را در پی خواهد داشت.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ