مدیرعامل سابق سازمان اموال تملیکی گفت: ریشه فساد در پرونده چای دبش با تدابیر قوهقضاییه خشکانده شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید عبدالمجید اجتهادی؛ مدیرعامل سابق سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: ریشه فساد در پرونده چای دبش با تدابیر قوهقضاییه خشکانده شد. در این پرونده، قوهقضاییه با هیچ جناحی تعارفی نداشته و بدون نگاه سیاسی بهصورت قاطع با متهمان پرونده برخورد داشته است.
وی افزود: ورود به پرونده چای دبش یکی از مهمترین اقداماتی بوده که در دوره جدید قوه قضاییه نشاندهنده برخورد ریشهای با فساد است.
مدیرعامل سابق سازمان اموال تملیکی ادامه داد: در پرونده چای دبش ماده 48 قانون مبارزه با قاچاق که تکلیف بازپرس و مراجع رسیدگیکننده به صدور دستور شناسایی و توقیف اموال متهم در حدود جزای نقدی احتمالی است در بحث اجرای حکم بهخوبی انجام گرفته است.
وی افزود: در موضوع قاچاق در سالهای گذشته شاید بیشتر نگاهها به برخورد با پروندههای خُرد بوده است، اما اخیرا برخورد ریشهای با دانه درشتها بیشتر دیده میشود که یکی از این موضوعات نیز مربوط به پرونده چای دبش بوده است.
اجتهادی بیان کرد: پرونده چای دبش برخورد همهجانبهای بوده که در آن ریشه فساد با تدابیر قوهقضاییه و قاطعیت در صدور رای و پیگیریها خشکانده شده است.
وی اضافه کرد: در این پرونده قوهقضاییه با هیچ جناحی تعارفی نداشته و بدون نگاه سیاسی بهصورت قاطع با متهمان پرونده برخورد داشته است.
انتهای پیام/
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به لازمالاجرا بودن قانون الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول اشاره و تاکید کرد: براساس این قانون اسنادی که پس از ۳ تیرماه ۱۴۰۳ به صورت قولنامهای تهیه شوند، فاقد اعتبار هستند.
رئیس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه گفت: طی سال گذشته، بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در سراسر کشور تحت چتر حمایتی قوه قضائیه قرار گرفتهاند.
در سالهای اخیر، با افزایش تقاضا برای سفرهای داخلی و خارجی، آژانسهای هواپیمایی بیش از پیش به یکی از ارکان مهم صنعت گردشگری تبدیل شدهاند.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: شهید رئیسی نمونهای از مردانگی، فداکاری و ایثارگری بود؛ فردی که با تمام وجود برای خدمت به مردم و کشور خود کوشش کرد و در مسیر مقابله با معضلات اجتماعی گام برداشت.
Δ