پس از شناسایی، دستگیری و رسیدگی به اتهامات پدرام مدنی که بهنفع رژیم صهیونیستی جاسوسی میکرد و طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تأیید و ابرام حکم در دیوانعالی کشور، او به سزای اعمالش رسید و اعدام شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پس از شناسایی، دستگیری و رسیدگی به اتهامات پدرام مدنی که بهنفع رژیم صهیونیستی جاسوسی میکرد و طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تأیید و ابرام حکم در دیوانعالی کشور، او به سزای اعمالش رسید و اعدام شد.
سال 1399 در تهران فردی بهاتهامهای «جاسوسی بهنفع سرویس اطلاعاتی رژیم غاصب صهیونیستی (موساد)» و «تحصیل مال از طریق نامشروع در قالب دریافت ارز خارجی نقد در اروپا (یورو) و ارز دیجیتال (بیتکوین)» دستگیر میشود.
متهم که پیش از دستگیری به خارج از ایران و مشخصاً کشور آلمان رفتوآمد داشته است، با بهرهگیری از دورههای آموزشی موساد، بهدنبال جذب افراد و جمعآوری و انتقال اطلاعات طبقهبندیشده در قالب سیستم ارتباط امن به افسر خود بوده است.
براساس مستندات موجود در پرونده، معدوم پدرام مدنی در طول ارتباط با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش داشته است اطلاعات دارای طبقهبندی از جمله مکانها و ساختمانهایی را که تجهیزات زیرساختی در آن مستقر بوده است، از طریق ارتباط امن به افسر موساد برساند.
پدرام مدنی در یکی از چندین ملاقاتی که در کشورهای مختلف با افسر سرویس داشته در سفارت رژیم صهیونیستی در بروکسل با افسر مستقیم خود در سرویس دیدار کرده است.
در نمونهای دیگر در بازیابی اطلاعات از دستگاههای الکترونیکی پدرام مدنی مشخص شد بین متهم و افسر سرویس تبادل پیام صورت گرفته است و افسر به وی دستور داده است ضمن دستهبندی اطلاعات، آن را به قسمت تخصصی سرویس منتقل کند.
پدرام مدنی همچنین در طول مدت ارتباط خود با سرویس جاسوسی به سرزمینهای اشغالی نیز سفر کرده است.
با اشراف اطلاعاتی روندهای اطلاعاتی وی پاکسازی و ارتباط او با سرویس قطع میشود و دستگیر میشود. پدرام مدنی پس از طی فرایند کامل آیین دادرسی کیفری بهجرم جاسوسی بهنفع سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در حکم محاربه و افساد فیالارض به اعدام محکوم میشود.
در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، محکومعلیه به دار مجازات آویخته شد و حکم اعدام وی اجرا شد.
انتهای پیام/+
پیکر قاضی احسان باقری صبح امروز با حضور دادستان کل کشور در شیراز تشییع شد.
یک زندانی زن ایرانی در چارچوب همکاریهای حقوقی و قضایی ایران و عراق به کشور منتقل شد.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه قانون دادگاههای خانواده ۱۳ سال است به تصویب رسیده اما به طور کامل در کشور اجرایی نشده است.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: کمیسیون اصل نود در حال بررسی علل تعللها و دعوت از مسئولان مربوطه برای پاسخگویی است. اجرای این قانون به نفع مردم و مراجع قضایی است. باید مسئولان مربوطه پاسخ دهند که دلایل این تاخیرها چیست.
Δ