اداره کل زندانهای استان تهران اعلام کرد که امیرحسین مقصودلو هیچ درخواستی برای ملاقات با مقامات قضایی نداشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اداره کل زندانهای استان تهران با صدور اطلاعیهای ادعاهای مطرح شده در یکی از رسانه ها در رابطه با جزئیات مسمومیت امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو را تکذیب کرد.
در پی طرح برخی ادعاهای نادرست از سوی یکی از رسانهها در رابطه با جزئیات مسمومیت امیرحسین مقصدلو معروف به تتلو، اداره کل زندانهای استان تهران اطلاعیهای این درخصوص صادر کرد.
این رسانه در بخشی از گزارش خود مدعی شده است که امیرحسین مقصودلو پنجشنبه 8 خرداد ماه 1404، ساعت 11 و 45 دقیقه شب دچار مسمومیت شده و به بیمارستان انتقال پیدا کرده است.
این در حالی است که مستندات و گزارش رسمی ثبت شده در رابطه با امیرحسین مقصودلو نشان می دهد مطلب منتشره صحت ندارد.
این رسانه در بخش دیگری از گزارش خود به نقل از یک مقام آگاه مدعی شده است که تتلو چند روز قبل از مسمومیت درخواست ملاقات با یکی از مقامات قوهقضاییه و ملاقات با همسرش را داشته اما موافقت نمیشود.
براساس گزارش اداره کل زندانهای استان تهران، این ادعا نیز صحت ندارد.
در رابطه با ادعای مطرح شده در مورد درخواست امیرحسین مقصودلو برای ملاقات با مسئولان قوه قضاییه، وی هیچگونه درخواستی به مسئولان زندان مبنی بر ملاقات با مقامات قضایی مطرح نکرده است.
همچنین، نامبرده از زمان ورود به زندان طبق مقررات قانونی با خانواده خود ملاقات داشته و هر زمانی که درخواست ملاقات با خانواده خود را داشته این امکان برای وی فراهم شده حتی در همین مدتی که دربیمارستان بود هم امکان ملاقات با خانواده اش فراهم شد و مستندات آن در پرونده وی ثبت شده است.
گفتنی است، امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو که به علت مسمومیت در یک مرکز درمانی بستری شده بود با تکمیل فرایند درمان و تایید پزشک متخصص، مرخص و ساعتی پیش به زندان برگشت.
انتهای پیام/
رئیس قوه قضائیه گفت: تسریع در رسیدگی و تعیینتکلیف پروندههای متهمان ارتباط با رژیم صهیونیستی یک ضرورت غیرقابلانکار است و هیچگونه تأخیر یا تعللی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضائیه گفت: ۳ هزار و ۲۱۴ مورد درخواست مردمی در سامانه سامع ثبت شد.
نشست «امکانسنجی دادخواهی بینالمللی جنایات جنگی اسرائیل علیه ملت ایران»، با حضور جمعی از اساتید حقوق بینالملل، وکلای دادگستری و کنشگران حقوق بشر در محل اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) برگزار شد.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به عزم جدی ایران برای مقابله با ماجراجوییها و اقدامات تروریستی، گفت: آمریکاییسازی حقوق بینالملل به معنی تحمیل الگوها، هنجارها و رویههای حقوقی ایالات متحده بر نظام حقوق بینالملل و سازمانهای بینالمللی است.
Δ