حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و بهنقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، مهدی حسنی با نام مستعار فردین فرزند حسین و بهروز احسانی اسلاملو با نام مستعار بهزاد فرزند جمشیدعلی از عناصر عملیاتی ـ تروریستی گروهک تروریستی منافقین که اقدام به ساخت لانچر و خمپارهانداز دستی میکردند و با پرتابههای بیدقت به شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه خسارت میزدند و تلفات میگرفتند؛ همچنین هدفشان برهم زدن نظم اجتماعی و امنیت شهروندان بیگناه بود، محاکمه و پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تأیید حکم در دیوانعالی کشور صبح امروز (پنجم مرداد ماه 1404) به دار مجازات آویخته شدند.
طبق مستندات موجود در پرونده، مهدی حسنی از چندین سال قبل به عضویت گروهک تروریستی منافقین درآمده بود و با سرپلهای عملیاتی گروهک منافقین در ارتباط بوده است.
بهروز احسانی اسلاملو نیز از دهه 60 در عضویت گروهک منافقین بوده و پس از آزادی از زندان در دهه 60، مجددً به عضویت گروهک منافقین در آمده بود.
تروریستها با هماهنگی سرپلهای گروهک منافقین، یک خانه تیمی در تهران تهیه کرده بودند که در راستای اهداف گروهک اقدام به ساخت لانچر و خمپارهاندازهای دستی میکردند، پرتابههای بیدقت بهسمت شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه میزدند و همچنین فعالیتهای تبلیغی ـ ایذایی در جهت حمایت از گروهک منافقین میکردند.
تخریب اموال عمومی، جمعآوری اطلاعات و تصویربرداری از فعالیتهای تروریستی و ارسال به سرپلهای گروهک و انتشار در شبکههای وابسته به منافقین، از دیگر اقدامات دو تروریست نامبرده بوده است.
بهروز اسلاملو یکی از تروریستها هنگام خروج از مرز زمینی به کشور ترکیه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسایی و دستگیر شد.
از متهمان پس از دستگیری سلاح گرم، فشنگ، تجهیزات ساخت خمپاره و وسایل مورد نیاز برای تغییر چهره کشف شده است.
پس از شناسایی و دستگیری محکومان، کیفرخواست پرونده بهاتهام بغی، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور، جمعآوری اطلاعات و قرار دادن آن در اختیار دیگران، اجتماع و تبانی و محاربه از طریق تخریب اموال عمومی با هدف برهم زدن امنیت کشور صادر شد.
با ارسال کیفرخواست به دادگاه، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها برگزار شد و با توجه به ادله و مستندات، دادگاه تهران، این دو متهم را بهاتهام بغی به اعدام محکوم کرد.
پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجامخواهی به دیوانعالی کشور ارسال شد که دیوانعالی کشور با توجه به مستندات موجود رأی دادگاه را ابرام کرد،
همچنین دیوانعالی کشور درخواست اعاده دادرسی محکومان را رد کرد.
در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، مهدی حسنی و بهروز احسانی اسلاملو به دار مجازات آویخته شدند و حکم اعدام آنها اجرا شد.
انتهای پیام/+
در پی حمله وحشیانه گروهک تروریستی جیش الظلم به دادگستری زاهدان، وزارت دادگستری با صدور بیانیهای این اقدام کور و ضدانسانی را محکوم کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
بر اساس مقاله منتشرشده در مجله علمی پزشکی قانونی در فاصله سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، ۴۲هزار و ۶۸۵ موتورسوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادهاند که ۹۵.۶درصد (۴۰هزار و ۸۰۰ نفر) آنان مرد و مابقی زن بودند.
معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور از ثبت ۳۰۰۰ درخواست اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور تنها در اردیبهشت خبر داد.
Δ