اجرای آیینهای محلی اقوام ایرانی در نمایشگاه بینالمللی گردشگری ترکیه که در شهر استانبول در حال برگزاری است، با استقبال بینظیری روبهرو شد.
به گزارش میراثآریا، اجرای آیینهای محلی اقوام ایرانی در نمایشگاه بینالمللی گردشگری ترکیه که در شهر استانبول در حال برگزاری است، با استقبال بینظیری روبهرو شد.
این اجراها که در محل ورودی و استیج نمایشگاه اجرا میشود، باعث جلب توجه شمار زیادی از بازدیدکنندگان و حتی شرکتکنندگان خارجی شده است.
این برنامههای فرهنگی که از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی طراحی شده است، به عنوان بخشی از برنامههای جنبی پاویون ایران در نمایشگاه بینالمللی گردشگری امیت ترکیه اجرا میشود.
نزدیکی فرهنگی و قومی ایران و ترکیه از جمله دلایل اصلی این استقبال گسترده است. نمایشگاه امیت که به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای گردشگری منطقه شناخته میشود، شاهد حضور جمعیتهای زیادی از ترکیه و دیگر کشورهاست که علاقهمند به آشنایی با فرهنگ غنی ایران هستند.
در هر روز از نمایشگاه، اجرای آیینهای محلی اقوام ایرانی در چند نوبت برگزار میشود و بازدیدکنندگان با شوق و علاقه فراوان به تماشا و ثبت تصاویر از گروههای ایرانی پرداخته و پس از هر اجرا، سوالاتی در خصوص لباسها، اقوام، زبانها و فرهنگ ایران از اعضای گروهها مطرح میکنند.
تنوع قومی و فرهنگی که در این اجراها نمایان است و به خوبی تاریخ و تمدن بزرگ ایران را به نمایش گذاشته است و جلوهای از غنای فرهنگی این کشور را به بازدیدکنندگان معرفی میکند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ