از میان آثار رسیده به بخش عکس سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی، یک اثر دیگر از خوزستان برای حضور در جشنواره انتخاب شد.
بهگزارش میراثآریا، از میان آثار رسیده به بخش عکس سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی، یک اثر از زهرا بیراتی عکاس ماهشهری برای حضور در جشنواره انتخاب شد.
پیش از این، یک عکس از هستی فتوتی دیگر عکاس خوزستانی نیز برای حضور در جشنواره انتخاب شده بود که با راهیابی اثر زهرا بیراتی، استان خوزستان در این بخش دو نماینده خواهد داشت.
هربرت کریم مسیحی، داوود وکیلزاده و ساتیار امامی به عنوان اعضای هیئت داوران، آثار رسیده به بخش عکس سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی را مورد قضاوت و داوری قرار میدهند.
نتایج داوری بخش عکس جشنواره، ۱۵ آبانماه جاری اعلام خواهد شد که مدیریت این بخش را میلاد بهشتی بر عهده داشته است.
سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی با شعار «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» ۱۵ تا ۱۸ آبانماه، به دبیری علیرضا تابش از سوی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و به میزبانی استانداری فارس، در شیراز برگزار میشود.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
Δ