جلسه هماهنگی و برنامهریزی ویژه بازدید مهمانان بینالمللی «نخستین اجلاس حقوق بشر در رهیافت شرقی» از اماکن زیارتی و تاریخی قم برگزار شد.
به گزارش میراثآریا، جلسه هماهنگی و برنامهریزی ویژه بازدید مهمانان بینالمللی «نخستین اجلاس حقوق بشر در رهیافت شرقی» از اماکن زیارتی و تاریخی قم، روز چهارشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم برگزار شد.
در این نشست که با حضور حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم و عوامل برگزاری اجلاس مذکور برگزار شد، بر هماهنگی و برنامهریزی منظم برای حضور هر چه بهتر و بازدید مهمانان خارجی از اماکن شاخص فرهنگی، تاریخی و مذهبی شهر قم تأکید شد.
در این جلسه، جزییات مربوط به مسیرهای بازدید، راهنمایان گردشگری، محتوای فرهنگی ارائهشده و تمهیدات امنیتی و رفاهی برای مهمانان خارجی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین بر اهمیت معرفی ظرفیتهای فرهنگی و معنوی استان قم به مهمانان بینالمللی تأکید شد.
نخستین اجلاس بینالمللی حقوق بشر در رهیافت شرقی با حضور بیش از ۴۰ نفر از استادان برجسته دانشگاههای مختلف دنیا از ۸ تا ۱۰ اردیبهشتماه جاری به همت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در تهران، قم و اصفهان برگزار میشود.
در این اجلاس حدود ۵۰ مهمان از ۲۶ کشور حضور دارند که شامل شخصیتهای برجسته، نمایندگان مجلس، اعضای کمیسیون حقوق بشر و رؤسای دپارتمانهای کشورهای گوناگون هستند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ