در دیدار معاون گردشگری کشور با معاون اول وزیر گردشگری و ورزش جمهوری قزاقستان بر لغو و تسهیل صدور روادید و راهاندازی پروازهای مستقیم و ارتقای سطح مراودات گردشگری بین ایران و جمهوری قزاقستان تأکید شد.
بهگزارش میراثآریا، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور روز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در حاشیه ششمین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو که به میزبانی ارزروم ترکیه برگزار شد، با یرژان یرکینبایف معاون اول وزیر گردشگری و ورزش جمهوری قزاقستان دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار طرفین بر لغو و تسهیل صدور روادید و راهاندازی پروازهای مستقیم و ارتقای سطح مراودات گردشگری بین ایران و جمهوری قزاقستان تأکید کردند.
همچنین طرفین قزاقستانی دعوت کرد تورگردانهای ایرانی در همایش بینالمللی تورگردانها که به میزبانی قزاقستان برگزار میشود، شرکت کنند.
همچنین طرفین تأکید کردند تبلیغات جاذبههای گردشگری دو کشور انجام شود.
طرف قزاقستانی با توجه به ظرفیت بالای گردشگری سلامت در ایران و کادر درمانی حاذق و ارائه خدمات با کیفیت با قیمت مناسب خواستار استفاده شهروندان قزاقستانی از ظرفیتهای گردشگری سلامت ایران شد.
دو طرف اعلام آمادگی کردند تا غرفههایی را در نمایشگاههای بینالمللی به فعالان بخش خصوصی اختصاص دهند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ