دومین نشست وزرای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) امروز (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت) در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.
به گزارش میراث آریا دومین نشست وزرای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) امروز (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت) در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد. حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران، در ابتدای این نشست در بخش کارشناسی با حضور نمایندگان ارشد کشورهای عضو شرکت کرد و سپس نشست خبری خود را به عنوان اولین بخش رسمی این اجلاس آغاز نمود.
در این اجلاس، نمایندگان و وزرای بیش از ۲۰ کشور عضو OIC در «پلتفرم تهران» حضور دارند تا درباره موضوعات علمی، فناوری و همکاریهای مشترک میان کشورهای اسلامی بحث و تبادل نظر کنند.
وزیر علوم ایران در این نشست بر تقویت همکاریهای آموزشی و تحقیقاتی بین کشورهای عضو تأکید کرد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران آماده توسعه مشارکتهای علمی و فناوری با سایر اعضای سازمان همکاری اسلامی است.»
این نشست به عنوان یکی از رویدادهای مهم دیپلماسی علمی ایران در سال جاری، نقش محوری در گسترش تعاملات بینالمللی در حوزههای پژوهشی و فناوری ایفا میکند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
Δ