«نیما سلامی» بهعنوان همبنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ سلامتی OASYS NOW برنده جایزه یکمیلیون یورویی مسابقه Slush 100 شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، استارتاپ OASYS NOW که در شهر دلفت هلند مستقر است، برنده جایزه یکمیلیون یورویی مسابقه Slush 100 شد. این استارتاپ در حوزه سلامت فعالیت میکند و یک ایرانی همبنیانگذار و مدیرعامل آن است.
استارتاپ OASYS NOW را «نیما سلامی» و «سارا اوکویجسن» (Sara Okhuijsen) تأسیس کردند. این استارتاپ مدعی است میخواهد نقشی اساسی در حل چالشهای پیش روی شرکتهای توسعهدهنده دارو ایفا کند. این استارتاپ به شناسایی کاندیداهای مناسب برای کارآزماییهای بالینی و مطالعات تحقیقی کمک خواهد کرد و برای افراد مبتلا به بیماریهای نادر، مزمن و خطرناک که باید به درمانهای جدید دسترسی سریع داشته باشند، اهمیت دارد.
نیما سلامی دیپلم خود را از دبیرستان البرز در تهران دریافت کرد و برای تحصیل در رشته ریاضیات در دانشگاه اوترخت هلند از کشور خارج شد. او در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه دلفت نیز تحصیل کرده است. سلامی مه 2021 همراه سارا اوکویجسن OASYS NOW را تأسیس کرد و هنوز هم سمت مدیرعاملی این استارتاپ را برعهده دارد. اوکویجسن نیز مدیر ارشد فناوری شرکت است.
نیما سلامی و سارا اوکویجسن
OASYS NOW بهعنوان برنده این مسابقه از 2 صندوق سرمایهگذاری اروپایی یکمیلیون یورو دریافت میکند. بهعلاوه، رهبران این صنعت به آن مشاوره خواهند داد تا پلتفرم سلامت شخصی و متمرکز بر بیمار خود را توسعه دهد. این استارتاپ همچنین مشغول توسعه نخستین پلتفرم هوش مصنوعی جذب بیمار برای کارآزماییهای بالینی است و 2 محصول اصلی دارد:
2 استارتاپ دیگری که به جمع 3 استارتاپ برتر این مسابقه راه یافتند، Dev Ally از ایرلند و Mohana از کانادا بودند. اولی پلتفرم دیجیتال دسترسیپذیری است که طراحی شده تا برای پذیرش و تطابق با درخواستها و دستورالعملها به سازمانها کمک کند. دومی نیز پلتفرمی برای کمک به زنان است تا در تشخیص، درک و انجام اقدامات لازم برای مشکلات هورمونی زمان و زحمت کمتری متحمل شوند.
مسابقه Slush 100 یکی از جذابترین رقابتهای استارتاپی در جهان است که هرساله با شرایطی مخصوص به خود برگزار میشود. استارتاپها برای شرکت در این مسابقه باید در اروپا یا آمریکای شمالی مستقر باشند و از سال 2020 به بعد تأسیس شده باشند. همچنین نباید از طریق واگذاری سهام بیشتر از 750 هزار یورو سرمایه جذب کرده باشند.
۲۲۷۲۲۷
در حالی که مدیران عامل شرکتهای بزرگ فناوری میگویند هوش مصنوعی تنها ابزار برای کمک به کارکنان است، اما پیامهای داخلی و یادداشتهای ارسالی به سرمایهگذاران آنها، حاکی از آن است که شغل بسیاری از کارکنان در معرض تهدید جدی است و شاید همین حالا هم بسیاری از افراد شغل خود را از دست داده باشند.
رضا الفتنسب رئیس اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی در نامهای به رئیس جمهور نسبت به همکاری با دولت برای رفع مشکلات احتمالی در شرایط فعلی کشور اعلام آمادگی کرده و ظرفیت زیستبوم کسبوکارهای مجازی و مبتنی بر فناوری را برای کاهش مشکلات را مناسب ارزیابی کرد.
شرکت استارباکس با انتشار یک آگهی استخدام منحصربهفرد، به دنبال دو «تولیدکننده محتوای جهانی قهوه» میگردد تا برای یک سال کامل به دور دنیا سفر کرده و از فرهنگ قهوه در کشورهای مختلف محتوا تولید کنند.
سباستین سیمیاتکوفسکی، مدیرعامل شرکت پرداخت دیجیتال کلارنا، هشدار داد که هوش مصنوعی ممکن است در کوتاهمدت باعث رکود اقتصادی و حذف گسترده مشاغل اداری شود.
Δ