معاون علمی رئیسجمهور با عنوان وابستگی فعالان حوزه هوشمصنوعی به پلتفرمهای خارجی مانند OpenAI گفت سیستم عامل هوش مصنوعی ملی در حال تدوین است و به زودی ارائه خواهدشد.
به گزارش خبرآنلاین، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در بازدید از پژوهشگاه غدد دانشگاه تهران با اشاره به رویکرد معاونت علمی در حمایت از پیشتازان حوزه علم و فناوری، گفت: ما در معاونت علمی به دنبال حمایت از کسانی هستیم که در مسیر پیشرفت، پیشرو هستند و تلاش بیشتری میکنند.
به نقل از فارس، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، با تأکید بر نقش محوری مراکز پژوهشی در توسعه کشور، افزود: صرف هزینه برای مراکز پژوهشی، سرمایهگذاریای برای آینده کشور است. من معتقدم اگر این سرمایهگذاری در حوزه سلامت باشد، دوچندان ارزش خواهد داشت.
افشین همچنین با تأکید بر روند روبه رشد هوشمصنوعی در سراسر جهان، بیان کرد: در حالی که هوش مصنوعی در زمینههای مختلفی درحال توسعه است، «حوزه سلامت» به عنوان حوزهای کانونی، توجه ویژه فعالان هوشمصنوعی تمام کشورها را به خود جلب کردهاست.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با تاکید بر اهمیت «داده» در توسعه هوش مصنوعی، آن را «جریان خون هوش مصنوعی» خواند و به ضرورت ایجاد الگوریتمهای یادگیری بومی و تدوین سیستم عامل ملی هوشمصنوعی اشارهکرد.
افشین، ضمن اشاره به وابستگی فعالان حوزه هوشمصنوعی به پلتفرمهای خارجی مانند OpenAI، بر لزوم ایجاد الگوریتمهای یادگیری بومی برای پرهیز از خطاهای احتمالی و ارائه پیشنهادهای دقیقتر تاکیدکرد.
وی ادامه داد: در همین راستا قراردادی با دانشگاه صنعتی شریف برای تدوین سیستم عامل هوش مصنوعی ملی امضا کردیم؛ این سیستم عامل در حال تدوین است و به زودی ارائه خواهدشد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ