ساخت بزرگترین کارخانهی مونتاژ کامپیوتر و سرور لنوو در عربستان، گامی در جهت تنوعبخشی اقتصادی و تحقق چشمانداز ۲۰۳۰ این کشور محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، لنوو اعلام کرد در راستای کاهش وابستگی تولیدکنندگان بزرگ کامپیوتر به چین، کارخانهی مونتاژ کامپیوتر و سرور جدیدش را در عربستان سعودی احداث خواهد کرد. این تأسیسات بهطور ویژه بازارهای خاورمیانه و آفریقا را پوشش خواهد داد و با سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلاری شرکت الات، زیرمجموعهی صندوق سرمایهگذاری عمومی عربستان (PIF) راهاندازی خواهد شد.
کارخانهی لنوو در عربستان که قرار است در سال ۲۰۲۶ به بهرهبرداری برسد، یکی از بزرگترین تأسیسات صنعتی منطقه خواهد بود. به گفتهی لنوو، این کارخانه توانایی تولید میلیونها کامپیوتر در سال و اشتغالزایی برای هزاران نفر را خواهد داشت. این شرکت همچنین قصد دارد با راهاندازی مراکز تحقیق و توسعه (R&D) در عربستان، محصولاتی با برچسب «ساخت عربستان» و متناسب با نیازهای بازار محلی تولید کند.
عربستان با میزبانی یکی از بزرگترین کارخانههای تولید کامپیوتر و سرور جهان، گام مهمی در راستای تنوعبخشی اقتصادی فراتر از نفت و مدرنسازی صنعتی خود برمیدارد. این اقدام بهطور کامل با پروژهی چشمانداز ۲۰۳۰ عربستان مطابقت دارد؛ پروژهای که بر توسعهی اقتصادی، نوآوری، و ایجاد فرصتهای شغلی تأکید دارد.
ساخت کارخانه در عربستان به لنوو اجازه میدهد تا تولید سرورهای پیشرفتهی خود را بدون وابستگی به کارخانههای چینی افزایش دهد. این تصمیم همچنین به لنوو کمک میکند تا از محدودیتهای ایالاتمتحده در تأمین سختافزارهای پیشرفته برای هوش مصنوعی و برنامههای پردازش فوق سریع در چین دور بماند.
لنوو درحالحاضر کارخانههایی در کشورهای آرژانتین، برزیل، چین، آلمان، مجارستان، هند، ژاپن، مکزیک و ایالاتمتحده دارد. احداث کارخانهی ۲ میلیارد دلاری در عربستان سعودی، شبکهی تولید جهانی این شرکت را بیشاز پیش متنوع میکند و جایگاهش را بهعنوان بزرگترین تولیدکنندهی کامپیوتر در جهان تثبیت خواهد کرد.
۲۲۷۲۲۷
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
در حالی که بازار جهانی ایربادهای بیسیم (TWS) به دوران اوج خود رسیده است، گزارشی جدید از ادامه روند رشد این بازار تا سال ۲۰۲۸ خبر میدهد؛ رشدی که عمدتاً با تقاضای بازارهای نوظهور و افزایش سهم مدلهای اقتصادی زیر ۵۰ دلار هدایت خواهد شد.
متا ویژگی جدیدی مبتنی بر هوش مصنوعی برای واتساپ معرفی کرده که به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به خواندن پیامها، آنها را مرور کنند، لذا کاربران این پیامرسان بهجای خواندن پیامهای خواندهنشده، قادر خواهند بود خلاصهای که هوش مصنوعی نشانهگذاری کرده را بخوانند.
Δ