رئال مادرید بار دیگر پیشتازی خود در فوتبال جهان را با معرفی یک فناوری پیشرفته در تمرینات به نمایش گذاشت. این باشگاه با به کارگیری دیوار دفاعی رباتیک برای تمرین ضربات آزاد، گامی بلند به سوی آینده برداشته است.
به گزارش خبرآنلاین، برخلاف گذشته که بازیکنان مجبور بودند از دیوارهای ثابت فلزی استفاده کنند، این رباتهای جدید قابلیت پرش دارند. تصاویر منتشر شده از مرکز تمرینی والدبباس (Valdebebas) نشان میدهد که مربیان میتوانند از طریق یک تبلت، ارتفاع هر یک از این مانکنهای رباتیک را تنظیم کنند.
به نقل از روزیاتو، این فناوری به بازیکنان امکان میدهد برای مسابقات خاص، مانند ال کلاسیکو، با شبیهسازی قد مدافعان حریف مانند ژول کنده یا رافینیا تمرین کنند. در ویدئویی که در شبکههای اجتماعی رئال مادرید منتشر شده، بازیکنانی چون لوکا مودریچ و ادر میلیتائو موفق شدند از روی این دیوار دفاعی رباتیک گلهای زیبایی به ثمر برسانند.
با وجود سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیون پوندی در این مرکز تمرینی و استفاده از این فناوری پیشرفته، نتایج مستقیم آن در زمین مسابقه هنوز چشمگیر نبوده است. آخرین گل رئال مادرید از ضربه آزاد مستقیم به گل رودریگو مقابل سویا در ۲۷ می ۲۰۲۳ برمیگردد.
پاری سن ژرمن نیز تلاش کرده سیستم مشابهی را با استفاده از مانکنهای چرخدار که بالا و پایین میروند، پیادهسازی کند. نکته جالب اینکه کیلیان امباپه، زننده جدید ضربات آزاد رئال مادرید که جانشین تونی کروس شده، تاکنون هیچ گلی از ضربه آزاد مستقیم به ثمر نرسانده است.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ