شرکتی چینی مدعی شده است که با نمونه اولیه از هواپیمای مافوق صوتی که در اختیار دارد، میتواند تا ۲۰۳۰ به تولید انبوه جت تجاری پیشرفته مافوق صوت دست پیدا کند. ۹۶
نگار علی- شرکتی چینی مدعی شده است که نمونه اولیه یک هواپیمای مافوق صوت را توسعه داده است و نهایتا تا پایان ۲۰۳۰ میتواند این جت پیشرفته مافوق صوت را برای استفاده تجاری به تولید انبوه برساند.
بنابر ادعای این شرکت، این هواپیمای مافوق صوت ۵ ماخ سرعت دارد، به این معنا که میتواند پرواز نیویورک به لندن را به یک ساعت کاهش دهد و حتی میتوان با نشستن در این هواپیما و تنها در دو ساعت از نیویورک به پکن رسید.
این شرکت با نام Lingkong Tianxing شناخته میشود و توانسته است، نه یکی، بلکه دو هواپیمای مافوق صوت را تولید کند؛ جت مسافربری تجاری Yunxing و هواپیمای فضایی Cuantianhou از تولیدات اخیر این شرکت هستند.
این شرکت مشخصات جت تجاری Yunxing را منتشر نکرده است اما گفته است که نمونه کوچکتر آن در یک پرواز آزمایشی، توانسته است ۲۰ دقیقه به شکل موفقیتآمیز پرواز کند.
این شرکات قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ یک نسخه بدون خلبان دو سرنشین از این جت تجاری را آماده کند. این هواپیما به طور خودکار پرواز میکند و به سرعت ۴ ماخ میرسد.
فن دنگ، مدیرکل این شرکت، اخیرا طی مصاحبهای گفته است که هدف بلندمدت آنها، ساخت یک هواپیمای بزرگتر با ظرفیت ۵۰ سرنشین است که قادر به پرواز مافوق صوت یا ۵ ماخ است. (با این سرعت، این هواپیما میتواند فاصله تهران تا نیویورک را «۹۸۵۶ کیلومتر» زیر دو ساعت طی کند.)
دنگ تصدیق کرد که هم فناوری و هم مهندسی، موانع بزرگی برای غلبه بر مشکلات عملی شدن این مفهوم خواهند بود. گرمایش بالای بدنه در سرعتهای مافوق صوت به مواد اولیه با تکنولوژی بالا نیاز دارد. پیشرانه نیز چالشی است که پیش روی مهندسان است.
در این بین قوانینی که در حال حاضر پرواز جتهای مافوق صوت را در بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده منع میکند، مانعی است که اگر پرواز مافوق صوت واقع بینانه باشد، باید تغییر کند.
منبع: yahoo
۲۲۷۲۲۷
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
در حالی که بازار جهانی ایربادهای بیسیم (TWS) به دوران اوج خود رسیده است، گزارشی جدید از ادامه روند رشد این بازار تا سال ۲۰۲۸ خبر میدهد؛ رشدی که عمدتاً با تقاضای بازارهای نوظهور و افزایش سهم مدلهای اقتصادی زیر ۵۰ دلار هدایت خواهد شد.
متا ویژگی جدیدی مبتنی بر هوش مصنوعی برای واتساپ معرفی کرده که به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به خواندن پیامها، آنها را مرور کنند، لذا کاربران این پیامرسان بهجای خواندن پیامهای خواندهنشده، قادر خواهند بود خلاصهای که هوش مصنوعی نشانهگذاری کرده را بخوانند.
Δ