به نظر میرسد زمان معرفی آیفون SE 4 نزدیکتر شده و هم اکنون شاهد ماکت دستگاه هستیم که اطلاعات خوبی را درباره ظاهر آن نمایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، مدت زمان زیادی است که شاهد انتشار شایعه درباره نسل چهارم آیفون SE هستیم و انتظار میرود اپل در آوریل سال جاری میلادی، گوشی موردنظر را به صورت رسمی معرفی و عرضه کند. یکی از منابع قابل اعتماد با نام Sonny Dickson دو تصویر از ماکتهای آیفون SE 4 را اشتراکگذاری کرده که از آن به عنوان قالب با هدف تولید قاب و سایر لوازم جانبی استفاده میشود؛ با ما همراه باشید تا نگاهی به ماکت و جزئیات گوشی جدید و ارزان قیمت آیفون داشته باشیم.
هم اکنون در حال نگاه کردن به بدنه بخش عقب و کنارههای گوشی اقتصادی آیفون هستیم تا ببینیم شباهتی به اطلاعاتی که تاکنون منتشرشده دارد یا تفاوت زیادی را شاهد خواهیم بود. ما در بخش عقب یک دوربین را شاهد هستیم که در کنار آن حفره کوچک مخصوص میکروفون و فلاش ال ای دی قرار گرفته است. بخشهای کناری دستگاه صاف هستند و کلیدهای صدا و سوئیچ قطع آن در سمت چپ مشاهده میشوند. از طرف دیگر خشاب سیم کارت هم در همان جهت تعبیه شده است. انتظار میرود آیفون SE 4 مجهز به همان صفحه نمایش 6.1 اینج سوپر Retina XDR OLED با پشتیبانی از نرخ تازه سازی 60 هرتز باشد که در آیفون 14 قرار دارد.
در بخش بالا سنسور 12 مگاپیکسل و سنسورهای Face ID قرار دارند. شایعههای منتشرشده نشان میدهند این دستگاه ارزان قیمت آیفون مجهز به پردازنده اصلی و بروزرسانی شده A18 با 8 گیگابایت حافظه رم بوده که به آن امکان اجرای Apple Intelligence را خواهد داد. از طرف دیگر برخی از شایعهها حکایت از قرارگیری سنسور 48 مگاپیکسل در بخش عقب دستگاه دارند. قیمت اولیه این گوشی ارزان قیمت اپل میتواند برابر با 499 دلار باشد. همچنین در بخش پایین گوشی پورت تایپ سی به جای پورت لایتنینگ تعبیه شده است.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ