یک لپتاپ معمولی حاوی بیش از ۲۴۰ ماده مختلف است که بسیاری از آنها در مقادیر بسیار کم استفاده میشوند. اینفوگرافی زیر، مواد خام موجود در یک لپتاپ را نشان میدهد.
به گزارش خبرآنلاین، اینفوگرافیکی زیر بر اساس تحقیقات شرکت HP و با فرض یک لپتاپ ۱.۷ کیلوگرمی انجام شده است. اندازه هر کره در این تصویر، متناسب با جرم ماده و چگالی متناظر آن تعیین شده است.
به نقل از روزیاتو، لپتاپها از مواد متنوعی تشکیل شدهاند که هر کدام عملکرد خاصی دارند و در کارایی و دوام کلی دستگاه نقش دارند.
از نظر جرمی، منیزیم (۲۲.۷٪) پرکاربردترین ماده در لپتاپها است. این فلز سبک به دلیل نسبت مطلوب استحکام به وزن، گزینه ایدهآلی برای ساخت قاب و بدنههای لپتاپ است که در عین سبکی، مقاوم هستند. منیزیم همچنین در پراکندگی گرما کمک میکند که برای خنک نگه داشتن قطعات الکترونیکی در حین کار ضروری است.
پس از منیزیم، شیشه بوروسیلیکات (۹.۴٪) و شیشه معدنی (۹٪) بیشترین کاربرد را دارند. این انواع شیشه برای صفحات نمایش ضروری هستند، زیرا شفافیت و مقاومت در برابر تنشهای حرارتی و مکانیکی را تأمین میکنند. شیشه بوروسیلیکات به طور خاص به دلیل مقاومت در برابر تغییرات دما شناخته شده است که آن را به انتخابی قابل اعتماد برای صفحات لمسی و لایههای محافظ تبدیل میکند.
لپتاپها همچنین از پلیکربنات و آکریلونیتریل بوتادین استایرن (ABS) در ساختار خود استفاده میکنند. این پلیمرهای ترموپلاستیک در بدنه خارجی و اجزای ساختاری داخلی به دلیل مقاومت در برابر ضربه، سبک بودن و توانایی تحمل فرسودگی ناشی از استفاده روزانه به کار میروند.
علاوه بر موارد ذکر شده، مواد معدنی مانند مس، آهن و گرافیت برای عملکرد داخلی لپتاپها ضروری هستند. مس به دلیل هدایت الکتریکی و حرارتی عالی، به طور گسترده در سیمکشی و گرماگیرها استفاده میشود. آهن به استحکام قطعات داخلی کمک میکند، در حالی که گرافیت به عنوان روانکننده و پراکندگی حرارت کاربرد دارد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ