شرکت Skylo که با همکاری اپراتور ورایزن قابلیت ارتباط ماهوارهای را روی سری گلکسی S۲۵ فراهم کرده است، روش عملکرد این ویژگی را توضیح داد.
ورایزن با همکاری شرکت Skylo، قابلیت اتصال ماهوارهای را در گوشیهای سری گلکسی S۲۵ و گوگل پیکسل ۹ فراهم کرده است. اکنون Skylo جزئیات عملکرد این ویژگی را در مدلهای جدید گوشی سامسونگ منتشر کرده و تفاوتهای بین قابلیت ماهوارهای در این دستگاهها با گوشی گوگل را توضیح داده است.
بر اساس اعلام پیت سالادینو، مدیر جهانی بازاریابی Skylo، هر دو گوشی گلکسی S۲۵ و پیکسل ۹ هنگام از دستدادن سیگنال شبکهی زمینی، از طریق لایهی نرمافزاری Skylo برای اتصال ماهوارهای جستجو خواهند کرد. ایستگاههای زمینی این شرکت به ماهوارههای مختلفی متصل میشوند و این موضوع به گوشیهای پرچمدار سامسونگ و گوگل اجازه میدهد در کانادا و ایالاتمتحده به ارائهدهندهای با بهترین سیگنال متصل شوند.
سرویس ارتباط ماهوارهای Skylo سه ویژگی اصلی دارد:
کاربران گوشیهای سری گلکسی S۲۵ برای استفاده از سرویس ارتباط ماهوارهای باید در فضای باز با دید مناسب به آسمان قرار بگیرند تا اتصال ماهوارهای برقرار شود. سیستم در گام بعد دربارهی نوع وضعیت اضطراری از کاربر اطلاعات درخواست میکند. اولین پیام در حدود ۳ تا ۴ ثانیه ارسال میشود و پاسخ ارائهدهنده نیز در حدود ۵ تا ۶ ثانیه بعد دریافت خواهد شد.
به گفتهی تیم Skylo، تنها تفاوت بین رابط کاربری سرویس ارتباط ماهوارهای در گوشیهای سامسونگ و گوگل این است که در رابط کاربری گوگل فلش سبز رنگی وجود دارد که به کاربران نشان میدهد برای دریافت بهترین سیگنال، در چه جهتی قرار بگیرند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ