Core Power، توسعهدهنده پیشرو در فناوریهای هستهای دریایی، قصد دارد تا اواسط دهه ۲۰۳۰ یک نیروگاه هستهای شناور با محوریت ایالات متحده راهاندازی کند. این ابتکار، که “برنامه لیبرتی” نام دارد، یک چارچوب هستهای غیرنظامی ویژه کاربردهای دریایی ایجاد خواهد کرد.
نگار علی- Core Power، توسعهدهنده پیشرو در فناوریهای هستهای دریایی، قصد دارد تا اواسط دهه ۲۰۳۰ یک نیروگاه هستهای شناور با محوریت ایالات متحده راهاندازی کند. این ابتکار، که “برنامه لیبرتی” نام دارد، یک چارچوب هستهای غیرنظامی ویژه کاربردهای دریایی ایجاد خواهد کرد.
برنامه لیبرتی با هدف بهرهگیری از بازار ۲.۶ تریلیون دلاری نیروگاههای شناور، از کشتیسازی برای کاهش هزینهها و زمان ساخت استفاده میکند. این نیروگاه هستهای سالانه حدود ۱۷۵ گیگاوات ساعت برق پاک تولید خواهد کرد.
در مرحله اول، تولید انبوه نیروگاههای شناور هستهای (FNPP) با استفاده از تکنیکهای ساخت ماژولار و زیرساختهای صنعت کشتیسازی انجام میشود. این نیروگاهها در بندرها و سواحل یا در دریاهای عمیق برای تولید برق مستقر خواهند شد و نگهداری، سوختگیری و مدیریت پسماند آنها در یک مرکز کشتیسازی مرکزی انجام خواهد شد.
این برنامه بر فناوری پیشرفته راکتورهای نمک مذاب تمرکز دارد که برخلاف راکتورهای سنتی، در فشار نزدیک به اتمسفر کار میکنند و نیاز به مناطق تخلیه اضطراری گسترده را کاهش میدهند. این نوآوری، امنیت، بهرهوری و قابلیت بیمهگذاری نیروگاههای شناور و کشتیهای هستهای را افزایش میدهد.
Core Power قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ سفارشات نیروگاههای شناور را بپذیرد و تا دهه ۲۰۳۰ آنها را تجاریسازی کند. این مسیر شامل طراحی راکتورها، اخذ مجوزها، توسعه زنجیره تأمین، ایجاد نیروی کار متخصص و همکاری با نهادهای بینالمللی برای استانداردهای ایمنی و امنیت خواهد بود.
منبع: interestingengineering
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ