شرکت کاویار، سازنده نسخه لوکس گوشیهای اپل، این بار از نسخههای جدید آیفون ۱۶ پرو و پرو مکس رونمایی کرده. این گوشیها با الهام از ایلان ماسک، دونالد ترامپ و استیو جابز طراحی شدهاند.
به گزارش خبرآنلاین، آیفونهای جدید تحت مجموعه «Visionaries» عرضه میشوند و تولید محدودی دارند؛ مثل همیشه، در ساخت این آیفونها از مواد گرانقیمت و باکیفیت استفاده شده است.
به نقل از دیجیاتو، نسخه استیو جابز آیفون ۱۶ پرو از پوشش تیتانیوم بهره میبرد و روی پنل پشتیاش لوگوی سهبعدی اپل از جنس طلا به چشم میخورد. قیمت این مدل از ۹ هزار و ۳۴۰ دلار شروع میشود و در بالاترین نسخه به ۱۰ هزار و ۸۴۰ دلار میرسد.
نسخه بعدی Trump Great Again نام دارد که از نام کمپین انتخاباتی ترامپ الهام گرفته است. این محصول از بدنه تیتانیومی بهره میبرد و پوشش PVD مشکی دارد. طراحی پنل پشتی این محصول به برج ترامپ اشاره میکند. علاوهبراین، رنگ قرمز استفادهشده در بدنه این گوشی هوشمند از کراوات قرمز ترامپ الهام گرفته است. قیمت پایه این مدل ۹ هزار و ۲۰۰ دلار است.
درنهایت با نسخه ایلان ماسک آیفون ۱۶ پرو با نام «Musk Be On Mars» روبهرو هستیم. روی پنل پشتی این دستگاه کپسول گرو دراگون قرار گرفته و در ساخت بدنه بخشی از راکت استارشیپ قرار گرفته است. در این بخش، همچنین امضای ایلان ماسک به چشم میخورد.
قیمت پایه نسخه ایلان ماسک آیفون 16 پرو ۹ هزار و ۹۹۰ دلار است و در بالاترین نسخه برای آیفون 16 پرو مکس به ۱۱ هزار و ۴۹۰ دلار میرسد.
از تمام نسخههای بالا فقط ۹۹ نمونه ساخته خواهد شد؛ بنابراین ثروتمندان باید سریعتر برای خرید آنها اقدام کنند.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ