OpenAI ظاهراً درحال مذاکره برای خرید استارتاپی است که این گوشی را میسازد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، جدیدترین گزارشها حکایت از آن دارند که «جانی آیو»، طراح افسانهای اپل، روی گوشی هوشمند مجهز به هوش مصنوعی کار میکند. این گوشی برخلاف گوشیهای هوشمند سنتی نمایشگر ندارد.
تاکنون خبرهای متعددی درباره همکاری جانی آیو و OpenAI برای توسعه سختافزار هوش مصنوعی منتشر شده است. براساس گزارشی که نشریه The Informaiton منتشر کرده، شرکت OpenAI برای خرید این استارتاپ سختافزاری هوش مصنوعی که جانی آیو و «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، تأسیس کردهاند، مذاکره میکند. ارزش این معامله ۵۰۰ میلیون دلار تخمین زده شده است.
به گفته برخی منابع آگاه، این پروژه استارتاپی مشترک io Products نام دارد و هدف آن ساخت گوشی هوشمند مجهز به هوش مصنوعی است. مهمترین تفاوت این گوشی این خواهد بود که نمایشگر ندارد؛ البته برخی از افراد نزدیک به پروژه گفتهاند این محصول اساساً گوشی هوشمند نیست. همچنین استارتاپ جانی آیو مشغول توسعه سایر محصولات خانگی مجهز به هوش مصنوعی است.
همکاری آیو و آلتمن از یک سال پیش با تمرکز روی ساخت دستیارهای هوش مصنوعی آغاز شد. این پروژه هنوز در مراحل ابتدایی است و هیچ کانسپت یا جزئیاتی از محصول مدنظر آن به بیرون درز نکرده است.
استارتاپ جانی آیو را خود او و شرکت سرمایهگذاری Emerson Collective، متعلق به همسر استیو جابز، تأمین مالی میکنند. همچنین این استارتاپ تاکنون برخی طراحان سابق اپل ازجمله «تانگتان» و «ایوانز هنکی» را که در پروژههای اپل با آیو همکاری کردهاند، استخدام کرده است.
میگویند OpenAI و استارتاپ هوش مصنوعی جانی آیو درباره مشارکتهای احتمالی نیز بحث میکنند. درصورتیکه OpenAI صاحب این استارتاپ بشود، این شرکت علاوهبر فناوریها، به تیم مهندسی توسعهدهنده محصول نیز دسترسی پیدا میکند.
به گفته منابع آگاه، درصورت شکلگرفتن این همکاری، استارتاپ io Products محصول مدنظر را میسازد و OpenAI نیز قابلیتهای هوش مصنوعی موردنیاز آن را تأمین میکند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ