واتساپ از مدتی قبل روی قابلیت ترجمهی پیامها و بهروزرسانیهای کانالها کار میکند؛ قابلیتی که حالا در بتای اندروید این پیامرسان در دسترس برخی از کاربران قرار گرفته است.
به گزارش خبرآنلاین، ویژگی ترجمهی پیامها در نسخهی ۲٫۲۵٫۱۲٫۲۵ واتساپ برای اندروید فعال شده است و در هفتههای آینده بهتدریج برای کاربران بیشتری از نسخهی بتا ارائه میشود.
به نقل از زومیت، قابلیت ترجمهی کانالهای واتساپ از زبانهای اسپانیایی، عربی، پرتغالی، هندی و روسی پشتیبانی میکند. نکتهی جالب اینکه ترجمه بهصورت آفلاین و روی دستگاه انجام میشود و نیازی به اتصال اینترنت ندارد. برای استفاده از این قابلیت، کاربران باید بستهی زبان مورد نظر خود را دانلود کنند. همچنین میتوان بستهای را دانلود کرد که بهطور خودکار زبان پیامهای ورودی را تشخیص دهد و ترجمه کند.
گزینهی فعالسازی ترجمه در صفحهی اطلاعات چت واتساپ قرار دارد و کاربران میتوانند مشخص کنند که پیامها از کدام زبان بهصورت خودکار ترجمه شوند. این تنظیمات بهصورت جداگانه برای هر گفتوگو، چه خصوصی و چه گروهی قابل انجام است. البته اگر ترجمهی خودکار مدنظر نباشد، میتوان با انتخاب گزینهی Translate از منوی پیام، ترجمه را بهصورت دستی انجام داد.
اگرچه ترجمههای واتساپ روی دستگاه انجام میشوند و امنیت بیشتری برای کاربران به همراه دارند، نباید انتظار دقتی در حد سرویسهای مبتنیبر فضای ابری داشت. واتساپ همچنین این امکان را فراهم کرده است تا کاربران بدون ارسال نسخهی اصلی و ترجمهشدهی پیام به متا، بازخورد خود را دربارهی کیفیت ترجمهها ارائه دهند.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ