گوشی پرچمدار جدید سامسونگ، بیش از همه روی باریک بودن بدنه تکیه دارد و از این نظر فعلا در دنیای گوشیهای هوشمند یکهتازی میکند.
به گزارش خبرآنلاین، رقابت میان اپل و سامسونگ وارد فاز جدیدی شده است. در حالی که هنوز بازار شایعات درباره مشخصات گوشی باریک اپل با نام «آیفون ایر» داغ است، سامسونگ از گوشی باریک خود با نام «گلکسی اج» پرده برداشت.
پرچمدار جدید سامسونگ با نام «گلکسی اج» فقط ۵.۸ میلیمتر ضخامت دارد و با وزن ۱۶۳ گرمی، به یکی از باریکترین گوشیهای هوشمند جهان تبدیل شده است. این گوشی با قیمت ۱۰۹۹ دلاری از پایان ماه می (اوایل خرداد) به بازار عرضه خواهد شد.
این گوشی با تراشه اسنپدراگون ۸ الیت یکی از قدرتمندترین تراشههای دنیای اندروید را در اختیار دارد و از باتری ۳۹۰۰ میلیآمپر ساعتی نیرو میگیرد.
به نظر میرسد که باریکی، میرود تا ترند جدید بازار گوشیهای هوشمند شود. سامسونگ به عنوان پیشگام این راه، تجربه کار کردن با یک گوشی پرچمدار با ضخامت بسیار کم را در گلکسی اج عرضه کرده است. این گوشی جدید درست همانند گلکسی اس ۲۵ پلاس، نمایشگری ۶.۷ اینچی دارد اما بسیار سبکتر و باریکتر است.
سامسونگ برای رسیدن به این ضخامت برخی چیزها را قربانی کرده است. مثلا در این گوشی دوربینهای سهگانه جای خود را به دوربین دوگانه دادهاند که البته از آخرین امکانات هوش مصنوعی سامسونگ بهرهمند خواهند بود.
در این میان اپل نیز بر اساس اخباری که تا کنون منتشر شده، اواخر تابستان پیشرو گوشی باریک خود را به بازار عرضه خواهد کرد. بر اساس اخباری که درباره طراحی و مشخصات گوشی باریک آیفون به رسانهها رسیده است، ضخامت «آیفون ۱۷ ایر» حدود ۵.۵ میلیمتر خواهد بود که آن را به یکی از باریکترین آیفونهای تولیدشده تبدیل میکند.
در این میان احتمالا برندهای بزرگ چینی چون شیائومی و آنر نیز به زودی گوشیهای باریک پرچمدار خود را به بازار معرفی خواهند کرد.
منبع: cnbc
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ