ایلان ماسک اعلام کرد که عربستان سعودی با استفاده از اینترنت ماهوارهای استارلینک در بخشهای دریایی و هوایی موافقت کرده است.
به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک در همایش سرمایهگذاری عربستان و آمریکا گفت: «مایلم از پادشاهی سعودی بابت تأیید استارلینک برای استفادهی دریایی و هوایی تشکر کنم.»
به نقل از زومیت، استارلینک که زیرمجموعه شرکت اسپیسایکس است، طی سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته و به گفتهی شرکت، در سال ۲۰۲۴ ترافیکش سهبرابر شده و در بیش از ۱۲۵ کشور فعال است.
استارلینک بزرگترین منظومهی ماهوارهای اینترنتی جهان بهشمار میرود و در حال گسترش به کشورهای بیشتر است. آمازون رقیبی برای استارلینک توسعه میدهد.
اظهارات ماسک همزمان با سفر نخست دونالد ترامپ در دور دوم ریاستجمهوریاش به خاورمیانه مطرح شد؛ سفری که با همراهی چهرههای مطرح فناوری آمریکا و با هدف جذب هزار میلیارد دلار سرمایه آغاز شده و تاکنون توافقهایی نیز حاصل شده است.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ