وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه برنامه منظم تعامل با نمایندگان مجلس، با هفت نماینده از استانهای مختلف دیدار و در خصوص مشکلات و نیازهای ارتباطی حوزههای انتخابیه آنان گفتوگو کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه دیدارهای هفتگی خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روز گذشته نیز جلساتی با حضور شماری از نمایندگان برگزار شد. این نشستها با هدف بررسی مسائل حوزه ارتباطات در مناطق مختلف کشور و تسریع در اجرای طرحهای توسعهای برگزار میشود.
دیروز، صباغ صباغیان، نماینده مردم بافق، مهریز، ابرکوه و خاتم؛ یاسر سلیمانی، نماینده مردم بافت؛ اسماعیل سیاوشی، نماینده مردم چادگان، فریدون و فریدونشهر؛ مهدی اسماعیلی، نماینده مردم میانه و ترکمنچای؛ هادی قوامی، نماینده مردم اسفراین؛ عادل نجفزاده، نماینده مردم خوی و چایپاره و سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه با وزیر ارتباطات دیدار و گفتوگو کردند. در این جلسات که مدیران ستادی وزارتخانه، مدیران استانی حوزه فاوا و مسئولان سازمانهای تابعه از جمله سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز حضور داشتند، پروژههای ارتباطی در حوزههای انتخابیه نمایندگان حاضر بهصورت دقیق بررسی شد، مشکلات موجود در زمینه پوشش ارتباطی در روستاها، جادهها و شهرها احصا شد و تصمیماتی برای بهبود شرایط ارتباطی این مناطق اتخاذ شد. همچنین مقرر شد همکاری نزدیکی میان وزارت ارتباطات و دفاتر نمایندگان برای پیگیری مصوبات این جلسات برقرار باشد. از دیگر محورهای مطرحشده در این دیدارها، میتوان به چالشهای مربوط به تجهیز سایتهای ارتباطی، نارساییهای فنی در برخی شهرستانها و نیاز به تسریع در اجرای پروژههای نیمهتمام اشاره کرد. وزیر ارتباطات پس از بررسی گزارشها، دستورات لازم برای رفع موانع اجرایی و تسهیل در بهرهبرداری از طرحهای ارتباطی را صادر کرد. همچنین در بخشی از این نشست، موضوع حمایت از فعالیتهای تخصصی کارشناسان و فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد توجه قرار گرفت و تصمیماتی برای تسهیل شرایط کاری این گروهها اتخاذ و ابلاغ شد. این دیدارها در چارچوب برنامه منظم وزارت ارتباطات برای تعامل با نمایندگان مجلس و تقویت توسعه متوازن زیرساختهای ارتباطی کشور ادامه خواهد داشت.
۲۲۷۲۲۷
مدیرکل توسعه فناوریهای نوین وزارت ارتباطات گفت: پس از اختلال رخ داده در سیستمها و مسیریابها، کاربران تاکسیهای اینترنتی و پیکهای موتوری دچار مشکلات بسیاری شدند اما باید بپذیریم که یک اتفاقی در کشور ما رخ داده و به دستگاههایی که در این زمینه حساس هستند حق داد تا عادی شدن شرایط محدودیتهایی را وضع کنند.
محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران، گفت:« سیاستهای فیلترینگ و محدودیت، شبکه را در برابر حملات سایبری آسیبپذیرتر کردهاند.»
شرکتهای بزرگ فناوری از هوش مصنوعی بهعنوان ابزاری همهکاره یاد میکنند که میتواند کارهای خستهکننده را برای کاربران انجام دهد؛ از جمله خواندن ایمیلهای طولانی. اما پژوهش جدیدی نشان داده همین ابزار میتواند راهی برای فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساس آنها باشد.
در همایش اینترنت و آینده ایران که در وزارت ارتباطات در حال برگزاری است، احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات؛ رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی؛ امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی؛ حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کتایون سپهری، موسس شتابدهنده منش، به «اقتصاد دیجیتال و آینده ایران» پرداختند.
Δ