محققان دانشگاه ایالتی میشیگان در یک پژوهش جدید دریافتند افرادی که در اثر استفاده زیاد از شبکههای اجتماعی دچار پریشانی و اختلالهای شناختی شدهاند، بیشتر احتمال دارد اخبار جعلی را باور کنند.
به گزارش خبرآنلاین، محققان دانشگاه ایالتی میشیگان یک آزمایش آنلاین انجام دادند که در آن 189 فرد 18 تا 26 ساله شرکت کردند. محققان به آنها 20 خبر بهصورت پستهای شبکه اجتماعی ارائه دادند. 10 خبر واقعی و 10 خبر نیز جعلی بودند؛ ترتیب ارائه اخبار بهصورت تصادفی بود.
به نقل از دیجیاتو، «دار مشی» (Dar Meshi)، دانشیار دانشگاه ایالتی میشیگان میگوید: «شبکههای اجتماعی در همهجای زندگی روزمرهی ما وجود دارند و برخی افراد بیشازحد و بهشکل مشکلساز از این پلتفرمها استفاده میکنند. ما دریافتیم که این استفاده بیشازحد با تمایل بیشتر به باور و تعامل با اطلاعات نادرست مرتبط است.»
محققان برای بررسی ارتباط میزان استفاده از شبکههای اجتماعی و باور اخبار جعلی به دو مؤلفه توجه کردند: میزان کلیک، کامنت، لایک و بهاشتراکگذاشتن پستها توسط شرکتکنندگان و همچنین میزان استفاده مشکلساز از شبکههای اجتماعی توسط این افراد. آنها دریافتند که هرچه علائم استفاده مشکلساز از شبکههای اجتماعی بیشتر باشد، احتمال اینکه موارد پایین اتفاق بیفتد افزایش مییابد:
محققان میگویند بیش از 60 درصد از مردم آمریکا محتوای شبکههای اجتماعی را میخوانند و تحقیقات نشان داده است که اخبار نادرست با سرعت بیشتری نسبت به اخبار واقعی در پلتفرمهای مختلف منتشر میشوند. درکل اگرچه انجمن روانپزشکی آمریکا استفاده مشکلساز از شبکههای اجتماعی را یک اختلال روانشناختی نمیداند، اما محققان در این پژوهش میگویند این اختلال شباهتهایی با مصرف مواد و سایر اختلالات اعتیاد رفتاری دارد.
به گفته محققان، افرادی که استفاده مشکلساز از شبکههای اجتماعی را نشان میدهند، اگر نتوانند به آن دسترسی داشته باشند، ممکن است احساس بدی پیدا بکنند و حتی پس از تلاش برای ترک، دوباره به این پلتفرمها روی بیاورند.
5858
سونی گوشیهای معیوب اکسپریا ۱ مارک ۷ را که به دست مشتریان رسیده، بهرایگان تعویض میکند.
وحید فرید، کارشناس فناوری بر این باور است که نبود دسترسی آزاد به اینترنت، خود بهنوعی یک راه برای ناامنشدن فضای کاربری باز میکند و کاربران هم از آنچه در حال وقوع است آگاه نیستند.
در نشست عصر سهشنبه شورایعالی فضای مجازی که با حضور سران قوا برگزار شد، آییننامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال» به تصویب رسید.
محققان آمریکایی دقیقترین ساعت اتمی جهان را ساختند. این دستگاه که برپایه یک یون آلومینیوم کار میکند، میتواند زمان را با دقت ۱۹ رقم اعشار اندازهگیری کند. این دستاورد که حاصل ۲۰ سال تحقیق است، تعریف جهانی «ثانیه» را نیز تغییر میدهد.
Δ