نشریه نیویورک تایمز در گزارش جدیدی ادعا کرده ایلان ماسک، سال ۲۰۲۴ و طی انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، بیشازپیش از موادی مانند کتامین مصرف کرده است.
به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک ممکن است سال گذشته میزان مصرف کتامین خود را کمتر از واقعیت اعلام کرده باشد. این نشریه گزارش میدهد که سال گذشته، همزمان با شروع کمپین انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و حمایت ماسک از ترامپ، او گفته بود آنقدر کتامین مصرف میکرده که این موضوع بر مثانهاش تأثیر گذاشته است. این یکی از عوارض جانبی مصرف مزمن کتامین است.
به نقل از دیجیاتو، هنوز مشخص نیست این موضوع به دوره چهارماهه حضور ایلان ماسک در اداره بهرهوری آمریکا هم مربوط میشود یا خیر. این نشریه گزارش داده است براساس مصاحبه با بیش از 12 نفر از آشنایان ایلان ماسک یا همکارانش همچنین پیامهایی که این نشریه مشاهده کرده، برخی نگران مصرف مکرر داروهای مختلف، نوسانات خلقی و وسواس او برای داشتن فرزندان بیشتر بودهاند.
همچنین برخی منابع آگاه گفتهاند ماسک گاهی روزانه کتامین مصرف میکرده و آن را با داروهای نامشخص دیگر ترکیب میکرده است. ظاهراً مصرف روزانه کتامین ماسک بسیار فراتر از دوزهای تجویزی است که ماسک در مصاحبهای سال گذشته اعلام کرده بود. ماسک سال گذشته گفته بود هر 2 هفته یک بار برای درمان افسردگی از این دارو استفاده میکند.
پیمانکاران دولتی، مانند اسپیسایکس، موظفاند از کارکنان خود، ازجمله ایلان ماسک، آزمایشهای تصادفی مواد مخدر بگیرند اما افرادی که با این روند آشنایند به نیویورک تایمز گفتهاند ماسک از قبل در جریان زمان این آزمایشها قرار میگرفته است.
وال استریت ژورنال سال گذشته به نقل از منابع آگاه اعلام کرده بود ایلان ماسک از موادی مانند الاسدی، کوکائین، اکستازی و قارچهای روانگردان استفاده میکرده است. این مواد عموماً در مهمانیهای خصوصی مصرف شده که شرکتکنندگان آنها موظف به امضای توافقنامههای عدمافشا (NDA) بوده یا قبل از ورود تلفنهای همراهشان را تحویل میدادهاند.
همچنین این نشریه گفته است برخی اعضای هیئتمدیره تسلا درباره مصرف احتمالی مواد مخدر ماسک نگراناند و این موضوع به مسئلهای حساس میان مدیران شرکتهای زیر نظر ماسک تبدیل شده است.
۵۸۵۸
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه شبکه ملی اطلاعات برنامه های توسعه شبکه ملی اطلاعات را باتوجه به بحرانهای اجتماعی آینده اعلام کرد و گفت: این شبکه «گاوصندوق دیجیتال ملت» است.
بوگاتی ویرون ۲۰۰۷ با فروش به قیمت ۱٫۵ میلیون پوند در حراجی گودوود ۲۰۲۵، رکورد گرانترین ویرون استاندارد فروختهشده در حراج را شکست.
مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژههایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید میکند که این اصطلاحات اغلب واقعیت محدودیت و تبعیض در دسترسی به اینترنت را پنهان میکنند؛ او هشدار میدهد که طبقاتیسازی اینترنت نهتنها کنش جمعی را تضعیف میکند، بلکه بدون گفتوگوی واقعی میان حاکمیت و جامعه، شکافهای ارتباطی و اجتماعی عمیقتر خواهد شد.
صبح امروز گزارشهایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور خبر میدادند. این در حالی است که بر اساس دادههای ردیابی ماهوارهای، مناطق اطراف تهران در وضعیت قرمز قرار دارند و کاربران همچنان با مشکل موقعیتیابی مواجهاند.
Δ