کمپانی سونی بهتازگی جزئیات بیشتری از نحوه فیلمبرداری فیلم ترسناک و پساآخرالزمانی «۲۸ سال بعد» (28 Years Later) را منتشر کرده است. برای ضبط این فیلم از ۲۰ دستگاه آیفون استفاده شده است.
به گزارش خبرآنلاین، فیلم «۲۸ سال بعد» به کارگردانی «دنی بویل» با بودجهای ۷۵ میلیون دلاری اولین فیلم بلاک باستر بزرگ خواهد بود که با گوشیهای آیفون فیلمبرداری شده است.
به نقل از دیجیاتو، این فیلم در واقع دنباله فیلمهای «۲۸ روز بعد» سال ۲۰۰۲ و «۲۸ هفته بعد» سال ۲۰۰۷ است که پیامدهای همهگیری زامبیگونه در بریتانیا روایت میکند.
فیلم «۲۸ سال بعد» تابستان گذشته با استفاده از آیفون ۱۵ پرو مکس بهجای دوربین اصلی فیلمبرداری شده است. همچنین تیم فیلمبرداری از برخی تجهیزات جانبی، مانند ریگهای سفارشی، قفسهای آلومینیومی و لنزهای متصلشونده، برای ضبط تصاویر حرفهایتر استفاده کرده است. گفته میشود اپل مستقیم از تیم سازنده این فیلم پشتیبانی فنی کرده است.
البته کارگردان فیلم گفته بااینکه بیشتر فیلم با گوشی آیفون فیلمبرداری شده، فیلم نهایی با نسبت تصویر عریض ۲.۷۶:۱ ارائه خواهد شد. این نسبت تصویر معمولاً برای فرمتهایی مانند IMAX یا Ultra Panavision 70mm استفاده میشود. دنی بویل درباره تجربه استفاده از ۲۰ آیفون برای تصویربرداری گفت: «هرجا لازم باشد، این تکنیک به ما دیدی ۱۸۰ درجه از صحنه میدهد و در مرحله تدوین میتوانیم هر زاویهای را انتخاب کنیم، چه دید سنتی از دوربین باشد چه حرکت لحظهای دور واقعیت همچنین امکان برش زمانی از سوژه و پرش به جلو یا عقب برای تأکید نیز وجود دارد. ازآنجاییکه این فیلم اثری ترسناک است، از این تکنیک در صحنههای خشونتآمیز استفاده کردیم تا تأثیر آنها را بیشتر کنیم.»
جالب است بدانید فیلم اصلی «۲۸ روز بعد» عمدتاً با کیفیت استاندارد 480p و با دوربین کانن XL-1 فیلمبرداری شد. این دوربین مدل دوربین خانگی است که دادهها را روی نوارهای MiniDV ضبط میکند؛ بنابراین، استفاده از آیفون برای فیلمبرداری قسمت جدید این مجموعه بهنوعی ادای احترامی است به استفاده از دوربینهای خانگی در ضبط فیلمهای سینمایی.
۵۸۵۸
در قریب به دو دهه گذشته، جریانی مشخص و بهلحاظ گفتمانی منتسب به جریان مذهبی و انقلابی، در بسیاری از گلوگاههای تصمیمگیری و سیاستگذاری فضای مجازی ایران نفوذ کرده و نقش ایفا کرده است.
در روزهای اخیر واکنشها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات بعد از آن مسابقه، بازتاب زیادی در فضای رسانه ای و مجازی داشته است. بخش مهمی از این ماجرا به واکنشهایی که از سوی اکانت های جعلی چهره هایی سرشناس مثل علیرضا دبیر و وحید شمسایی نسبت به این ماجرا منتشر شد، ربط داشت و حساسیت زیادی نیز ایجاد کرد تا جایی که با تکذیب این چهره ها همراه شد،
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم گسترش همکاریهای ایران و عراق در تأمین شبکه ارتباطی با کیفیت برای زائران اربعین حسینی (ع) تأکید کرد و از اعزام هیأتی ایرانی به عراق برای هماهنگیهای بیشتر خبر داد.
این مصوبه به طور خاص بر ایجاد کمیتهای جدید با عنوان «کمیته تسهیل کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال» تأکید دارد.
Δ