نورالینک ضمن اعلام خبر جذب ۶۵۰ میلیون دلار سرمایه جدید گفت درحالحاضر 5 نفر از تراشه مغزی این شرکت استفاده میکنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، کمپانی نورالینک، متعلق به ایلان ماسک، تأیید کرده تاکنون تراشه مغزی خود را در مغز ۵ نفر کاشته است. این شرکت همچنین موفق شده ۶۵۰ میلیون دلار سرمایه جدید در دور تأمین مالی سری E جذب کند. ارزش این شرکت احتمالاً به نزدیک ۹ میلیارد دلار رسیده است.
براساس پست وبسایت نورالینک، از سرمایهگذاران این دور میتوان به شرکتهای سرمایهگذاری ARK Invest Founders Fund ،Sequoia Capital و Thrive Capital اشاره کرد. نورالینک در واکنش به جذب سرمایه جدید گفت این سرمایهگذاری به این شرکت کمک میکند فناوریهایش را در اختیار افراد بیشتری قرار دهد.
نورالینک اعلام کرده تاکنون چند آزمایش بالینی انسانی انجام داده و چیپهای خود را در مغز ۵ فرد مبتلا به فلج شدید کاشته است. این افراد حالا با ذهن خود دستگاههای فیزیکی و دیجیتال را کنترل میکنند.
نورالینک ماه مه موفق شد «نشان دستگاه نوآورانه» (Breakthrough Device Designation) را از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بگیرد. این برنامه با هدف تسریع روند توسعه، ارزیابی و بررسی فناوریهای آزمایشی طراحی شده است.
نورالینک سال ۲۰۲۳ نیز موفق شده بود بهترتیب ۲۸۰ و ۴۳ میلیون دلار را از سرمایهگذاران جذب کند. از آن زمان تاکنون، فناوری تراشههای مغزی این شرکت پیشرفت قابلتوجهی کرده و نورالینک توانسته آنها را در مغز بیماران بیشتری قرار دهد.
ارزش کمپانی نورالینک تا پیشازاین جذب سرمایه جدید ۹ میلیارد دلار برآورد شده بود. با این سرمایهگذاری جدید و تلاش برای کاشت ایمپلنت در مغز بیماران بیشتر، ارزش این شرکت میتواند بازهم افزایش یابد.
نورالینک بهتازگی گزارش داده یکی از بیمارانی که تراشههای مغزی این شرکت را دریافت کرده توانسته با این تراشهها و با کمک هوش مصنوعی گراک پس از سالها توانایی سخنگفتن را بازیابد.
البته نورالینک تنها شرکتی نیست که روی توسعه تراشههای مغزی و سیستمهای رابط مغز و رایانه کار میکند. شرکت Paradromics نیز بهتازگی از آزمایش موفق تراشه ایمپلنت مغزی خود در مغز بیمار داوطلب خبر داده است. همچنین Paradromics اواخر سال جاری میلادی آزمایشهای بالینی تراشههای مغزی خود را آغاز خواهد کرد.
۲۲۷۲۲۷
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی فردا (سهشنبه) مجلس برای ارائه گزارشی درباره ارتقای امنیت شبکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
واتساپ بهطور رسمی توسعه نسخه بومی ویندوز را متوقف کرده و نسخه تحت وب را جایگزین آن کرده است؛ تغییری که میتواند تجربه کاربران دسکتاپ را دگرگون کند.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
Δ