براساس تحقیق دانشگاه میسیسیپی، اندازهگیری ضربان قلب و شمارش گامها در اپل واچ دقیق است؛ اما تخمین کالریسوزی این محصول اپل میتواند بهطور قابلتوجهی نادرست باشد.
به گزارش خبرآنلاین، این بررسی شامل تحلیل ۵۶ مطالعهی منتشرشدهی پیشین است که عملکرد مدلهای مختلف ساعت هوشمند اپل را در مقایسه با ابزارهای بالینی استاندارد در سه حوزهی کلیدی یعنی نظارت بر ضربان قلب، شمارش گامها و برآورد مصرف انرژی ارزیابی کردهاند.
به نقل از زومیت، محققان میانگین درصد مطلق خطا در اپل واچ را برای ضربان قلب و شمارش گامها را بهترتیب ۴٫۴۳ و ۸٫۱۷ درصد اعلام کردند که مقادیر قابلقبولی محسوب میشوند. اما همین میانگین برای شمارش کالریهای سوزاندهشده به ۲۷٫۹۶ درصد میرسد که بیش از سه برابر محدوده استاندارد است.
تحقیق مورد بحث دادههای حاصل از گروههای کاربری متنوع را مدنظر قرار داده بود و میزان بالای خطا در تخمین کالریسوزی در تمامی گروهها و انواع فعالیتهای بدنی گزارش شد؛ بنابراین هرگز برای شمارش کالریهای سوزاندهشده به اپل واچ اعتماد نکنید.
اپل واچ و محصولات مشابه برای پیگیری عادتها و حفظ انگیزه بسیار خوب هستند، اما نباید هر عددی از سوی آنها را بهعنوان حقیقت مطلق در نظر گرفت. مدلهای جدیدتر اپل واچ دقت بهتری نسبتبه نسخههای قدیمیتر دارند، ولی میانگین خطایشان هنوز هم در محدودهی غیرقابل اطمینان قرار میگیرد.
محققان تاکید کردند که تحلیل آنها بهقصد تضعیف استفاده از دستگاههای پوشیدنی نیست، بلکه فقط میخواهند موارد مورد نیاز را شفافسازی کنند. در واقع، چنین تحقیقهایی میتوانند به توسعهدهندگان بازخورد بدهند و در نهایت به بهبود حسگرها و الگوریتمها منجر شوند.
خودِ اپل هم همیشه اپلواچها را بهعنوان ابزار سلامت عمومی توصیف میکند و هیچگاه از لفظ دستگاه تشخیص پزشکی بالینی استفاده نمیکند.
۵۸۵۸
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
پس از سالها شکایت کاربران از عملکرد کُند ویندوز ۱۱، مایکروسافت سرانجام با معرفی یک سیستم بازخوردی جدید، بهطور مستقیم از کاربران خود برای شناسایی و رفع این مشکلات کمک خواسته است. این اقدام که بخشی از آمادهسازی برای بهروزرسانی بزرگ 25H2 است، نشاندهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود تجربه کاربری و پایداری سیستمعامل خود است.
«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام اعلام کرده کاربران هماکنون میتوانند مستقیماً با خود او در تماس باشند و گزارشهای کلاهبرداری را ارسال کنند؛ البته ارسال پیام به او ۹۹ دلار هزینه دارد.
Δ